Vincent Steijger naar salesverdubbelaar Sociofy

Foto:
Vincent Steijger - eigen foto.

Zeewolde, 14 Januari 2020 /EZPress/ - Met ingang van 1 januari 2020 is Vincent Steijger als CEO begonnen bij het jonge social media marketingbedrijf Sociofy. Sociofy heeft een slim no-cure no-pay salesmodel ontwikkeld voor webwinkels en retailers om met social media meer sales te realiseren.

Terwijl de sales exponentieel groeien, loopt de webwinkelier met Sociofy geen enkel investeringsrisico en kan zich weer volledig richten op ondernemen "


Sociofy realiseert direct resultaat dankzij online campagnes met vlijmscherpe targeting. “De kunst is om snel de ideale doelgroep vast te stellen”, zegt Vincent Steijger “deze toveren wij vervolgens om in een trouwe vaste clientbase.”

Keiharde sales
Vincent Steijger heeft zijn marketingsporen onder meer verdiend bij Cymatics in Atlanta, VS, dat met tegen de twee miljoen abonnees/volgers wereldwijd tot de grootste music factories behoort. Steijger: “Amerika loopt flink voorop als het gaat om social media marketing. De focus is niet gericht op leads, maar op keiharde sales. Dat garanderen wij met Sociofy dan ook op no-cure, no-pay basis. Dit doen we door de complete social media funnel uit handen te nemen. Terwijl de sales exponentieel groeien, loopt de webwinkelier met Sociofy geen enkel investeringsrisico en kan zich weer volledig richten op ondernemen.”

Bekijk de video: https://youtu.be/eLfIyOGcqhE

Meer: www.sociofy.nl

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Contactinformatie
Vincent Steijger
T: 06 38283134
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: