Karel Heijink nieuwe directeur VNO-NCW Midden

Foto:
Karel Heijink

Apeldoorn, 07 Januari 2020 /EZPress/ - Karel Heijink is met ingang van 13 januari 2020 de nieuwe directeur van regionale ondernemersverenigingen VNO-NCW Midden en MKB-Nederland Midden. Hij volgt Ron van Gent op, die voor de landelijke koepels VNO-NCW en MKB-Nederland aan de slag gaat.

Heijink (56) heeft uitgebreide ervaring in het transformeren en laten groeien van technologiebedrijven en veel kennis van digitalisering en big data. Die achtergrond sluit goed aan bij de uitdagingen waar ondernemersverenigingen anno 2020 voor staan. “Transformatie en verandering zijn noodzakelijk om relevant te blijven”, aldus Heijink.

Vanuit verschillende rollen en in diverse eigendomsmodellen - variërend van coöperaties tot private equity - heeft Heijink de ondernemerswereld leren kennen. Hij was onder andere CEO van productsoftwarebedrijf Agrovision en als voorzitter van Deventer Kring van Werkgevers belangenbehartiger voor aangesloten leden. Samen met bestuursleden en medewerkers gaat hij nu zijn diversiteit aan ervaring inzetten voor het optimaliseren van het ondernemersklimaat in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: