Marian Mulder benoemd tot directeur MAC3PARK

Foto:
Marian Mulder

Lelystad, 11 December 2019 /EZPress/ - Met ingang van 1 januari 2020 is Marian Mulder (38) benoemd tot directeur van de vastgoedorganisatie MAC3PARK. Mulder is afkomstig van Metafoor Vastgoed en Software uit de KMM Groep, de zusterorganisatie van MAC3PARK.

Mulder neemt het directeurschap over van Meine Breemhaar, die in 1998 met MAC3PARK begon. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grotere vastgoedorganisaties van Nederland. MAC3PARK beschikt op ruim dertig locaties - voornamelijk in Flevoland - over 180.000 m2 vloeroppervlak en 35 hectare industriegrond.

Breemhaar is DGA van Breemhaar Beheer waartoe KMM Groep en MAC3PARK behoren. Hij is verheugd dat Marian Mulder het stokje na 22 jaar van hem overneemt: “Ik ben er trots op dat een groot talent uit onze groep doorgroeit naar één van de topposities! Marian is haar hele carrière al actief in het vastgoed. Zij vertegenwoordigt een nieuwe generatie managers en is klaar voor de volgende groeifase van MAC3PARK.”

Marian Mulder werd in 2011 algemeen manager van Metafoor Vastgoed en Software en heeft het bedrijf laten groeien in omzet, marketing, HR, innovatie en rendement. Daarvoor was zij vastgoedadviseur bij verschillende gemeenten, een projectontwikkelaar en contractmanager bij Port of Amsterdam. De komende jaren gaat Marian MAC3PARK verder op de kaart zetten in Nederland.

//Einde bericht

Bron: MAC3PARK

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: