AR Metallizing kondigt overname aan van Eurofoil Paper Coating GmbH

Foto:
Entree van Eurofoil in Berlijn. Eigen foto

Berlijn, 12 November 2019 /EZPress/ - AR Metallizing, de wereldwijde marktleider in gemetalliseerd papier, heeft vandaag overeenstemming bereikt om Eurofoil Paper Coating GmbH in Berlijn (hierna: Eurofoil) over te nemen. Het sluiten van de transactie is onder voorbehoud van goedkeuring door de Duitse Mededingingsautoriteit.

Eurofoil is een toonaangevende Europese fabrikant van gelamineerde en gemetalliseerde inner liners. Het bedrijf heeft de afgelopen 60 jaar een uitgebreide gamma aan inner liners opgebouwd.

De site in Berlijn beschikt over geavanceerde productiemiddelen om te lakken en te metalliseren op waterbasis. De productielijnen behoren tot de snelste ter wereld. De site beschikt daarnaast over alle belangrijke certificeringen om haar klanten efficiënt te kunnen bedienen.

De uitbreiding van de wereldwijde actieradius van AR Metallizing met een fabriek in Berlijn vormt een aanvulling op de huidige sites van de onderneming in België, Italië, Noord-Amerika en Brazilië. Eurofoil zal volledig worden geïntegreerd binnen de AR Metallizing groep. Het personeel wordt eveneens volledig overgenomen, waardoor AR Metallizing wereldwijd circa 700 medewerkers zal tellen.

Over AR Metallizing
AR Metallizing is wereldmarktleider in de productie van gemetalliseerd papier en kartonnages die gebruikt worden in verpakkingen van voeding, dranken en andere consumptiegoederen. AR Metallizing is een dochteronderneming van Nissha. Nissha is beursgenoteerd in Japan en staat hoog aangeschreven om haar technologisch leiderschap.

//Einde bericht

Bron: AR Mettalizing

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: