EU Presidentskandidaat: `Brexit kan leiden tot oorlog`

Foto:
Eenheidssymbool

Videoboodschap op YouTube roept op tot bezinning

Antwerpen, 02 September 2019 /EZPress/ - De Belg Olli Salvatore is al sinds 2014 kandidaat voor een EU topfunctie. In dat jaar verscheen zijn boek `De Redding van Europa` waarin hij tal van eigen ideeën voorlegt die de EU weer op de kaart moeten zetten als belangrijke geopolitieke speler.

De Brexit ziet hij als een grote misrekening die voor beide partijen rampzalige gevolgen zal hebben. Het wantrouwen van het VK voor de EU wijt hij aan de Duitse drang om de EU te domineren en Merkel`s foute beslissing om alle migranten te verwelkomen, ook degene die niet in aanmerking kwamen voor asiel.

In een 15 minuten durende video die gelanceerd werd op YouTube en te zien is op zijn website www.eupresident.info roept hij op om elke beslissing omtrent de Brexit met één jaar uit te stellen. In tussentijd zou de EU het Engels moeten uitroepen als officiële taal om de Britten aan boord te houden en het tevens mogelijk moeten maken dat alle EU onderdanen (inclusief de Britten) rechtstreeks een EU president kunnen kiezen die ieders belangen behartigt.

`Als dat voor mekaar is dan wil ik mij kandidaat stellen` zo zegt Salvatore.

//Einde bericht

Bron: EU President

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution www.ezpress.eu

Links:
zie website EU President

Contactinformatie
Olli Salvatore
T: 0032483642162
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: