Pressroom Infinity College

Opening nieuwe vestiging infinity College in Utrecht

Foto:

Na Diemen en Rotterdam opent de school voor voortgezet particulier onderwijs nu ook haar deuren in Utrecht

Utrecht, 15 Augustus 2019 /EZPress/ - Op maandag 2 september opent het Infinity College haar deuren aan de Daltonlaan 400 in Utrecht. Dit is de derde vestiging van het Infinity College. Eerder opende de particuliere school voor mavo, havo en vwo vestigingen in Diemen en Rotterdam. Verspreid over de drie locaties zullen er in schooljaar 2019-2020 in totaal 120 leerlingen particulier en kwalitatief hoogstaand onderwijs aan het Infinity College volgen.

Op maandag 2 september opent het Infinity College haar deuren aan de Daltonlaan 400 in Utrecht "


Voorzieningen
De nieuwe particuliere school Infinity College voor voortgezet onderwijs, is sinds september 2017 op de Campus Diemen Zuid gevestigd. In september 2018 kwam daar de vestiging aan de Rotterdamse Schiekade bij. De nieuwe vestiging in Utrecht is vlakbij de campus van de Hogeschool Utrecht gelegen. De campus kenmerkt zich door uitgebreide voorzieningen zoals een supermarkt, diverse eetgelegenheden en sportfaciliteiten waar de leerlingen gratis gebruik van kunnen maken. De Daltonlaan 400 telt vijf verdiepingen waarvan het Infinity College vooralsnog de tweede verdieping
betrekt.

Hoog slagingspercentage dankzij individuele aandacht
Bij Infinity College krijgen leerlingen individuele aandacht met docenten en fulltime coaches op school. Daardoor is het mogelijk dat de leerlingen in eigen tempo en op eigen niveau kunnen werken. Infinity College kenmerkt zich door een rustige en veilige leeromgeving waar leerlingen les krijgen in kleine klassen.
Van 9.00 tot 16.00 uur krijgen leerlingen fulltime begeleiding van pedagogisch opgeleide coaches, die de leerlingen ondersteunen bij het plannen, het bewaken van de voortgang, inzetten op persoonlijke ontwikkeling en het bieden van structuur.Gecombineerd met bevoegde docenten die les geven in kleine klassen van maximaal acht leerlingen, weet Infinity College zodoende het maximale uit haar leerlingen te halen.

Het slagingspercentrage van deze aanpak ligt boven de 90%. Infinity College biedt het onderwijs bovendien voordeliger aan dan collegae particuliere scholen. Een jaar onderwijs op kost bij Infinity College rond de 14.000 euro en dat is ongeveer 50% lager dan bij het particuliere onderwijsaanbod elders.

Dinsdag 20 augustus open avond
Leerlingen kunnen zich gedurende heel het schooljaar inschrijven. Er zijn verschillende manieren om met het Infinity College kennis te maken, bijvoorbeeld door het bezoeken van een open dag, een meeloopdag of een persoonlijk kennismakingsgesprek. Op dinsdag 20 augustus is er een open avond voor de vestiging Utrecht van 18.00 tot 20.00 uur. Het is bij Infinity mogelijk twee schooljaren binnen een jaar af te ronden, maar ook om deelcertificaten te behalen. Meer informatie op www.infinitycollege.nl

//Einde bericht

Bron: Infinity College

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Volg Infinity College

Contactinformatie
Kitty van der Pijl
T: 06 – 822 87 283
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: