Pressroom Infinity College

Infinity College Rotterdam met slagingspercentage van 90% ruim boven landelijk gemiddelde

Foto:

Rotterdam, 09 Augustus 2019 /EZPress/ - Alle examens zijn gemaakt en de resultaten zijn binnen. De leerlingen van het Infinity College Rotterdam hebben deelgenomen aan het staatsexamen in Tilburg. Een bijzonder moment voor de school, het gaat namelijk om het eerste schooljaar van de vestiging in Rotterdam.

Met een gemiddeld slaginspercentage van 90% zijn de leerlingen van Infinity College met vlag en wimpel geslaagd. Landelijk ligt het gemiddelde slagingspercentage op 85.7 %.

100% op havo en VWO
Het meest bijzondere is dat er een 100% slagingspercentage is behaald op havo en vwo niveau. Hiermee behoren de slagingspercentages van Infinity College tot de top van Nederland.

Inzet leerlingen
Het Infinity College Rotterdam is dit schooljaar van start gegaan en is ontzettend tevreden met het resultaat en in het bijzonder trots op haar leerlingen. Het hoge slagingspercentage is te danken aan de inzet van de leerlingen en de wijze waarop het onderwijs wordt aangeboden. In een samenstelling van kleine klassen van maximaal acht leerlingen en begeleiding van fulltime pedagogen wordt het maximale uit leerlingen gehaald.

Passend particulier onderwijs
De eerste Infinity school werd in 2017 geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn ook scholen in Rotterdam en Utrecht. Omdat er er steeds meer vraag is naar passend particulier onderwijs, is het de ambitie van het Infinity College om verder uit te breiden.


//Einde bericht

Bron: Infinity College

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Volg Infinity College

Contactinformatie
Sjoerd Veltman
T: 0320 29 23 80
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: