Thomas Dekker gaat strijd aan met het theaterpubliek

Tour de Legend Theatertour - Het ultieme wielerevent in het theater!

Amsterdam, 09 Juli 2019 /EZPress/ - Tijdens de eerste editie van het nieuwe theaterconcept Tour de Legend zal voormalig topwielrenner Thomas Dekker te gast zijn. Door prestatiecoach Joost Leenders zal Thomas aan de tand gevoeld worden over zijn periode als wielrenner. Een periode van extremen; Succes, falen en continu balanceren op de rand! Thomas is een man van extremen. Niet alleen zijn wielercarrière laat dit zien maar ook zeker zijn leven na zijn carrière. Maar daar blijf het niet bij… Thomas gaat samen met het publiek op de fiets!

Het nieuwe theaterconcept Tour de Legend is het ultieme wielerevent in het theater. Op supersnelle spinfietsen kan een deel van het publiek de strijd aangaan met Thomas Dekker tijdens een etappe van de Giro d`Italia op een groot scherm. Dit onder begeleiding van live muziek door de Tour de Legend band. De supporters in de zaal krijgen een kijkje in de keuken over de ins en outs van het strategisch fietsen van een etappe.

Thomas Dekker
Thomas Dekker is ex prof wielrenner met een indrukwekkend cv. Vanaf 2003 volgden de successen elkaar op. In 2009 bleek dat er in 2007 epo in zijn lichaam was aangetroffen en hij gaf toe doping te hebben gebruikt. Thomas Dekker had genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal was nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse wielrennen met zich heeft meegedragen. In zijn boek Mijn Gevecht verteld hij zijn verhaal. Hoe kijkt hij daar ruim drie jaar later op terug?

Joost Leenders
Joost Leenders is prestatiecoach van topsporters, artiesten, managers en ondernemers. Als directeur van de Talentenacademie kent hij als geen ander de keiharde wetten (van de topsport) om tot succes te komen. Zo coachte hij Thomas Dekker tijdens zijn werelduurrecord poging in 2015.
Door te werken in omgevingen als Ajax, FC Utrecht, The Voice of Holland, StukTV waar de druk hoog is en prestaties worden gevraagd, weet Joost wat het vergt om de optimale prestatie uit jezelf en je team te halen. Naast teams coacht(e) Joost ook o.a. voetballer Memphis Depay, tennisster Esther Vergeer, wielrenner Danny van Poppel en artiesten als Ronnie Flex.

//Einde bericht

Bron: Friendly Fire Theater

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: