Nieuwe regiomanager VNO-NCW regio’s Flevoland en VeluweVallei

Foto:

Apeldoorn, 13 Juni 2019 /EZPress/ - Op 1 juli zal Rob Dal bij VNO-NCW Midden starten als nieuwe regiomanager voor de regio’s Flevoland en VeluweVallei. Rob volgt Herald Immink op. Rob (34) woonachtig in Apeldoorn, is de afgelopen 15 jaar actief geweest in de financiële dienstverlening. Als financieel adviseur bij verschillende Rabobanken op de Veluwe heeft hij veel particulieren en ondernemers in de regio kunnen helpen met financiële vraagstukken.

Na 15 jaar vond Rob het tijd om uit zijn comfortzone te stappen en is hij gaan werken als regiomanager bij een bedrijf in deelmobiliteit. Daar kwam hij in aanraking met VNO-NCW en werd enthousiast over de vereniging: een professionele organisatie die belangen behartigt voor ondernemers in de regio en een stevige ambitie heeft om met elkaar doelen te bereiken.

Ontdekken onbekend Flevoland
“Ik geloof sterk in de relatie en een goed netwerk. Stimuleren en gebruik maken van elkaars expertise is wat ik nastreef. Als regiomanager hoop ik invulling te geven aan de groeiagenda die voor de regio’s zijn opgesteld. Waar de regio VeluweVallei mij bekend is door mijn werkervaring, heb ik ook veel zin om het voor mij ‘onbekende’ Flevoland te ontdekken.

Het komende jaar hoop ik kennis te maken met veel leden in de regio maar zal ik ook mijn pijlen richten op groei van de organisatie. Hoe meer leden, hoe slagvaardiger de vereniging kan zijn en dus een grotere meerwaarde kan hebben.”

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: