Pressroom SjaalMania

SjaalMania biedt een betaalbare Travel Wrap

Foto:
Travel Wrap SjaalMania Mid Grey Melee

Wat neem je mee op reis?

Amsterdam, 28 Maart 2019 /EZPress/ - Wist je dat de SjaalMania sjaal `gewoon` een Travel Wrap is; een bekend fenomeen in de UK en US, maar hier nog helemaal niet bekend bij het grote publiek. De Rich & Famous weten hun weg al te vinden naar de webshops met de meest luxueuze Travel Wraps, doorgaans in 100% cashmere wat de prijs dan ook enorm omhoog drijft. Logisch want een 100% cashmere wrap in dat formaat is gewoonweg dat geld meer dan waard.

De Cosy Chic sjaal van SjaalMania is dé perfecte Travel Wrap. "


Maar SjaalMania biedt een betaalbare Travel Wrap aan in een wolmix van merino, viscose en een beetje cashmere en een 100% katoenen variant van het mooiste Italiaanse garen, dus toch topkwaliteit.

Het blijft een uitdaging, het pakken van je koffer. Wat neem je mee, en vooral, wat neem je nìet mee. Want niets is zo vervelend om na terugkomst te moeten concluderen, dat je de helft van de inhoud van je koffer niet gedragen hebt. Zonde van de ruimte die je had kunnen vullen met de kleding die je wèl had mee willen nemen. Om de reis goed te starten neem je in ieder geval een SjaalMania Travel Wrap mee, want die hoort toch op z’n minst ergens bovenaan de lijst van je mee te nemen spullen. Niets zo vervelend dan het koud hebben in het vliegtuig. De Cosy Chic sjaal van SjaalMania is dé perfecte Travel Wrap.

De Cosy sjaal is groot van formaat, maar neemt weinig ruimte in beslag in je tas of koffer. Door het zachte materiaal heb je tijdens een vliegreis met deze Travel Wrap een heerlijke omslagdoek om jezelf warm te houden in dat vaak onaangenaam koude vliegtuig en `s avonds staat hij super stylish als omslagdoek over dat blote jurkje naar het restaurant. En heb je de sjaal zelf even niet nodig? Dan is deze ook een uitkomst als dekentje voor de kleinsten van de familie. Dan heb je daar geen kind meer aan. SjaalMania wenst je alvast een fijne reis.

Werkwijze SjaalMania
De Travel Wraps worden op een eerlijke manier in Europa gemaakt met respect voor dier, mens en milieu. We bestellen onze hoge kwaliteitsgarens in Italië en leveren dit aan bij een Nederlands familiebedrijf die generaties lang in meerdere landen in Europa hun eigen brei-ateliers hebben gevestigd.

//einde bericht

Bron: SjaalMania

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu.

Links:
SjaalMania.nl
Travel Wraps
Omslagdoeken
Sjaals

Volg SjaalMania

Contactinformatie
SJAALMANIA
T: 06-11362711
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: