Art Eindhoven: veelzijdige en verrassende kunst

Eindhoven, 20 Maart 2019 /EZPress/ - Op 13 en 14 april strijkt de veelzijdige en verrassende kunstbeurs Art Eindhoven weer neer in het Eindhovense Klokgebouw op Strijp S. Kunstenaars tonen daar hun eigen kunst in de bijzondere omgeving van het Klokgebouw.

Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, installaties, foto`s, glas, sieraden en veel meer. Art Eindhoven verrast door de veelheid en de gevarieerdheid.

Alle kunstenaars zelf aanwezig
Ruim 150 kunstenaars uit heel Nederland exposeren hun kunst. Bezoekers hebben gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars zelf, zij vertellen graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. Kom genieten van hun werken, gedrevenheid, ideeën. Alle werken zijn te koop, veelal voor betaalbare prijzen.

Art Eindhoven vindt plaats in het Klokgebouw in Eindhoven:een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Art Eindhoven is op beide dagen open van 11.00 tot 17.30 uur.

Bijzondere extra`s
Naast de vele kunstwerken is er ook een expositie van enkele jonge designers die in 2018 zijn afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven: `Art Meets Design`. Verder zijn werken van deelnemers aan de wedstrijd Schilderij van het jaar te zien en is er muziek van saxofonist Rob Lamme. Drankjes en hapjes zijn tijdens de beurs verkrijgbaar bij cateraar Culinice.

Voor meer informatie en kortingskaarten: www.arteindhoven.nl

//Einde bericht

Bron: Art Eindhoven

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: