De dood centraal tijdens tweede editie Goldmund Suite

Foto:
Foto Maya Fridman live tijdens de vorige editie van de Goldmund Suite, foto credits: Brendon Heinst (TRPTK)

Werken van Johannes Brahms en David Lang

Amsterdam, 19 Maart 2019 /EZPress/ - Tijdens de tweede Goldmund Suite staat de dood centraal. Op 24 maart kunnen de bezoekers, in een luxe ambiance, genieten twee werken; “Death Speaks” van David Lang en “Ein Deutsches Requiem” van Johannes Brahms in een prachtige uitvoering van het Orkest van de Achtiende Eeuw en Capella Amsterdam. Uniek aan de Goldmund Suite is dat deze werken te horen zijn via het high-end audiosysteem van Goldmund dat de muziek volledig natuurgetrouw weergeeft. Speciale gast is deze keer Jochem Geene, recording en mastering engineer van Studio van Schuppen, onder andere verantwoordelijk voor alle opnames van Het Orkest van de Achttiende Eeuw en Capella Amsterdam.

“De reacties op de eerste editie van de Goldmund Suite waren werkelijk fantastisch, zowel van bezoekers als van de aanwezige media. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij dit concept verder gaan uitbouwen”, zegt Robert Brijde van de organisator PUUR audio, video & domotica.

Tijdens de Goldmund Suite worden maximaal dertig gasten ontvangen in de luxe ambiance van de showroom van de organisator in het pand van Piet Boon in Oostzaan (regio Amsterdam). Uiteraard is er naast de muziek ook gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en drankje, en worden de aanwezigen getrakteerd op een interessante lezing van Jochem Geene, recording en mastering engineer van Studio van Schuppen. In zijn verhaal neemt hij de gasten mee ‘achter de schermen’ van een live album registratie.

Er zijn slechts dertig plaatsen beschikbaar, de deelname is gratis, maar registratie is wel verplicht. Geïnteresseerden wordt verzocht zich tijdig aan te melden via de website: http://bit.ly/GMSuite.
Op deze pagina is ook aanvullende informatie te vinden over het evenement.

Links:
Aanmelden voor event

Contactinformatie
PUUR audio, video & domotica
T: 020-7220905
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: