Opening is op 12 februari: Joey’s Motorranch aanwinst voor Gelderland

Foto:

Motorspeciaalzaak Harley Davidson opent deuren op 12 februari

Apeldoorn, 01 Februari 2019 /EZPress/ - Op dinsdag 12 februari a.s. zal Joey’s Motorranch zijn deuren openen aan de Veenweg 59 in Apeldoorn. Daarmee komt een jongensdroom uit van Joey Landkroon en is Nederland een Harley Davidson speciaalzaak rijker.

12 februari: Joey Landkroon verwezenlijkt zijn lang gekoesterde droom; een eigen plek waar hij zijn kennis, kunde en passie voor Harley Davidson’s in de praktijk kan brengen. "


Legendarisch
Onder liefhebbers is het Amerikaanse motormerk Harley Davidson legendarisch. De aanschaf van een Harley is altijd een bijzonder moment. Daarbij spelen nuttigheidsafwegingen nauwelijks een rol: het gaat om emotie waarbij levenskwaliteit centraal staat. Wie immers voor een Harley kiest, verwerft daarmee een bepaald levensgevoel. Bij de Harley-rijder hoort het rebelse imago van de ‘cowboy’ en de ’rocker’. Van havenarbeider tot advocaat; op een Harley voelt iedereen zich een ‘coole motorrocker’.

Persoonsgerichte aanpak
Na een goede werkervaring bij een erkende Harley-Davidson dealer was voor Joey Landkroon de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging: het verwezenlijken van zijn lang gekoesterde droom; een eigen plek waar hij zijn kennis, kunde en passie voor Harley Davidson’s in de praktijk kan brengen. “Voor de aanschaf van een Harley is het van belang dat er met persoonsgerichte aanpak maatwerk geleverd wordt”, zegt Joey Landkroon. Belangrijk daarbij is de juiste keuze van motortype en daarvoor kan de motorliefhebber nu ook terecht bij Joey’s Motorranch.

Perfecte oplossing
Maar niet alleen voor een goede occasion kun men voortaan bij Joey’s Motorranch terecht. Joey: “Vooral ook voor onderhoud, service en detailing zijn de juiste plek.” Joey gaat direct ook met zijn tijd mee: “Zeker in deze tijd waarin ook ondernemers willen rijden is het fiscaal aantrekkelijk een Harley aan te schaffen op de zaak zonder bijtelling.” En voor de liefhebber die geen winterstalling heeft Joey’s Motorranch de perfecte oplossing: “Je kunt bij ons je motor in een verwarmde beveiligde winterstalling plaatsen, om direct bij de eerste zonnestralen in het voorjaar je motor de sporen te geven!”
Joey’s Motorranch is gevestigd aan de Veenweg 59 in Apeldoorn.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
De website van Joey`s Motorranch

Contactinformatie
055 2019811
T: Joey Landkroon
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: