Classical Talent Maya Fridman bij eerste Goldmund Suite

Foto:
Maya Fridman. Foto credits: Brendon Heinst (TRPTK)

Gratis optreden van Talent Maya Fridman bij Puur Audio, Video en Domotica

Amsterdam, 21 Januari 2019 /EZPress/ - Dutch Classical Talent Maya Fridman treedt op tijdens eerste Goldmund Suite

Op 26 januari aanstaande wordt een nieuw concept gelanceerd in de regio Amsterdam: vanaf dat moment organiseert het bedrijf PUUR audio, video en domotica maandelijks een uniek soort concert; de Goldmund Suite. Gasten worden welkom geheten in de showroom waar ze, in een luxe ambiance en onder het genot van een hapje en drankje, kunnen genieten van twee integraal gedraaide concerten via een Goldmund high-end audiosysteem dat de muziek volledig natuurgetrouw weergeeft.

De eerste editie van dit bijzondere evenement is meteen al een speciale, want deze wordt georganiseerd in samenwerking met muziekstudio en platenlabel TRPTK. Robert Brijde, mede-eigenaar van PUUR hierover: “TRPTK staat bekend om de buitengewoon mooi opgenomen producties. Brendon Heist, mede-oprichter en recording & mastering engineer van het bedrijf, streeft naar de meest natuurgetrouwe opname van muziek, zonder concessies. Dat sluit ook perfect aan bij onze missie: mensen compromisloos laten genieten van muziek via de allerbeste audiosystemen die er in de wereld verkrijgbaar zijn.”

Tijdens het evenement worden twee nieuwe TRPTK albums gepresenteerd en beluisterd. Als kers op de taart kunnen de gasten genieten van een optreden van TRPTK-artiest, celliste en Dutch Classical Talent, Maya Fridman.

De entree voor de eerste editie is gratis, maar registratie is wel verplicht. Er zijn slechts 26 plaatsen beschikbaar dus geïnteresseerden worden verzocht zich tijdig aan te melden via de website pagina. Op deze pagina is ook aanvullende informatie te vinden over het evenement.

//einde bericht

Bron: FPI Consultancy

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu.

Links:
Website

Contactinformatie
Christian Fictoor
T: 0653800422
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: