Alle senioren digitaal vaardig!

Foto:
Foto: SeniorWeb

Utrecht, 16 Januari 2019 /EZPress/ - Er wordt steeds meer van mensen verwacht als het om digitale vaardigheid gaat. Oók van 67-plussers. Maar hoe maak je je al die zaken eigen als je al een tijdje met pensioen bent? Of als je nooit eerder een computer of een smartphone hebt gebruikt?

De vrijwilligers van SeniorWeb, dé vereniging zonder winstoogmerk die als doel heeft ouderen digivaardig te maken, helpen hun leeftijdgenoten hier graag bij. Tijdens de landelijke Open Week van de SeniorWeb Leslocaties van 21 t/m 27 januari, is iedereen van harte welkom. Deelname is (meestal) gratis.

Leslocaties in het hele land
Er doen ruim 150 SeniorWeb Leslocaties in het hele land mee aan de Open Week. Voor een overzicht van de deelnemende locaties, hun openingstijden en programma’s, zie www.seniorweb.nl/leslocaties. Senioren die graag hulp willen bij het vinden van een leslocatie kunnen SeniorWeb bellen op 030 - 276 99 65 (op werkdagen van 9-17 uur).

//Einde bericht

Bron: SeniorWeb

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: