Informatiebijeenkomst Zwolle voor VvE’s met duurzame plannen in 2019

Foto:

Zwolle, 08 Januari 2019 /EZPress/ - Op maandag 21 januari aanstaande vindt er in Multifunctioneel centrum de Bolder een informatiebijeenkomst plaats voor VvE’s die hun woningen willen verduurzamen. Veel appartementseigenaren en VvE’s hebben de wens om duurzame technieken toe te passen, maar in de praktijk blijkt dit een lastige opgave. De informatiebijeenkomst staat daarom in het teken van alle nieuwe (financiële) mogelijkheden en kansen op het gebied van verduurzaming van appartementencomplexen.

Op maandag 21 januari 2019 organiseren overheden en partners in duurzaamheid een informatiebijeenkomst. Speciaal voor VvE’s, woningcorporaties, beheerders, beleggers en verhuurders. Het programma van de informatiebijeenkomst bestaat uit een middagsessie (van 15.00-17.00u), een VvE-beurs (van 17.00-19.00u) en een avondsessie (van 19.00-21.00u). Tijdens deze sessies krijgen de bezoekers antwoorden en tips over maatregelen, financiering en subsidies. De beurs geeft inzicht in de nieuwste technieken op het gebied van zonnepanelen, isolatie, verwarming en meer.

Programma

Verschillende sprekers nemen de appartementseigenaren mee in de wereld van verduurzaming, zónder stijging van de maandlasten. Onderstaande onderwerpen komen aan bod:

· 10 maatregelen die zichzelf snel terugverdienen

· Subsidies voor VvE’s

· Beschikbare financieringen voor VvE’s

· Partijen die ontzorgen en investeren voor VvE’s

· Informatie over mogelijkheden met zonnepanelen

· Vragenronde

Informatiepakket

Iedere bezoeker gaat naar huis met een informatiepakket (t.w.v. € 40,00), een gratis duurzaamheidsscan van hun appartementencomplex én een uur kosteloos duurzaamheidsadvies om de VvE op de juiste weg te helpen.

Aanmelden

De duurzaamheidsbijeenkomst op maandag 21 januari in Multifunctioneel centrum de Bolder in Zwolle is voor iedereen gratis toegankelijk op vertoon van een aanmelding. Aanmelden kan via www.ae-duurzaam.nl/zwolle en is verplicht. Bezoek is inclusief een gratis hapje en drankje.

//Einde bericht

Bron: PR Matters

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: