Abemec neemt van Arendonk uit Zeewolde over

Foto:
Foto: Van Arendonk

Zeewolde, 23 November 2018 /EZPress/ - Importeursbedrijf en dealerorganisatie Abemec neemt per 1 januari 2019 Van Arendonk Mechanisatie over. Van Arendonk Mechanisatie heeft vestigingen in Zeewolde, Dronten en Ermelo.

Met de overname verwachten beide bedrijven de belangen van hun klanten, leveranciers en medewerkers beter te kunnen behartigen. De drie vestigingen van Van Arendonk Mechanisatie worden geïntegreerd binnen de Abemec-organisatie en gaan verder als Abemec Zeewolde, Abemec Dronten en Abemec Ermelo. Alle medewerkers komen in dienst van Abemec.

Van Arendonk voert onder andere de trekkermerken Fendt en Valtra en speelde de afgelopen 25 jaar een belangrijke rol in de landbouwmechanisatie in Flevoland. Vier jaar geleden nam Van Arendonk de dealeractiviteiten over van Gebr. De Vor in Achterveld, net als landbouwmechanisatiebedrijf VLM in Ermelo.

Zeventien dealerbedrijven
Abemec versterkt met de overname zijn positie in de akkerbouwmechanisatie, de precisielandbouw en de mechanisatie in de biologische sector. Abemec heeft al zeventien dealerbedrijven vooral in Zuid-Nederland. Met de drie vestigingen van Van Arendonk erbij komt het totaal dus op twintig. Zelf maakt Abemec onderdeel uit van de Duitse coöperatie Baywa.

//Einde bericht

Bron: Abemec

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: