Pressroom Venturecare

Veilig verhoogd ligbad zorgt voor minder val incidenten in de badkamer

Foto:
Veilig inzitbad.

Deventer, 26 November 2018 /EZPress/ - Comfortabel in- en uit bad. Dit gepatenteerde zitbad/ligbad heeft een hoogte van ca. 46 cm en is daardoor goed toegankelijk voor minder mobiele gebruikers en/of zorgverleners.

Minder ongevallen door veilig SANI-ASSIST inzitbad  "


Dit ligbad is verhoogd en voorzien van een grote vleugeldeur waardoor in en uit bad gaan veilig en comfortabel is! Doordat de deur naar boven open gaat is er geen ruimteprobleem in de badkamer en staat bijv. een rollator of rolstoel nooit in de weg bij het openen van de deur.

Dankzij de grote en diepe binnenruimte kan men met de benen languit liggen en dat is een groot voordeel in vergelijking met standaard instapbaden.

Beperk val incidenten
Dagelijks zijn er tientallen slachtoffers van val-ongevallen in de ouderen- en gehandicaptenzorg. De badkamer is daarbij één van de meest risicovolle plekken! Ook thuis…

SANI-ASSIST levert daarvoor een volledig pakket sanitaire hulpmiddelen. Denk daarbij aan hoog-laag baden, douchebrancards, instapbaden, kantelbaden, douchestretchers en aankleedtafels. Je vindt onze producten in ziekenhuizen, revalidatiecentra, thuissituaties, verpleeghuizen, zorginstellingen en kinderdagcentra.

Het uitgangspunt bij al onze producten is het bieden van zoveel mogelijk zelfstandigheid, werkcomfort en veiligheid bij gebruik van de (zorg)badkamer.

//einde bericht

Bron: VentureCare

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Ruime keus uit instap-inzit baden

Contactinformatie
Sani-Assist
T: +31570238228
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: