10.000 Trappen veilig! Dankzij Antisliprubbertape.com

Foto:
een complete set geschikt voor 1 trap

In 2015 begonnen met verkoop van deze antislipstrip die speciaal voor de woningbouwtrap is ontwikkeld en geschikt is voor iedere trap.

Abbenes, 21 November 2018 /EZPress/ - Antislip rubber tape is eind 2014 ontwikkeld door Simon en Joyce. (vader en dochter)
Onder de handelsnaam Je eigen praktijk verkopen zij als enige in Europa onder de merknaam ANTISLIPRUBBERTAPE.COM deze antislip tape.

De strip is leverbaar als een complete set, of een rol van 5 of 15 meter en in 5 verschillende kleuren. De strip is speciaal ontwikkeld is voor woningbouwtrappen.

Samen met de TU in Delft is er een uniek product ontstaan wat uitermate geschikt is voor de meeste trappen. De strip is stroef door de speciale samenstelling van het kunststof, en is hierdoor zeer sterk en makkelijk door iedereen aan te brengen, ook als je niet zo handig bent, maak je snel je trap weer veilig.

Niet onbelangrijk, in tegenstelling met andere tapes en strips is deze trap strip ook weer makkelijk te verwijderen en beschadigen je de traptreden niet.
Wel net zo handig als je een huurwoning hebt en de traptreden niet mag beschadigen. Daarbij is het een prima alternatief als vervanging van de traditionele halve trapmaantjes

Inmiddels zijn er 10.000 trappen weer veilig gemaakt en daar zijn we best een beetje trots op!

//Einde bericht

Links:
antisliprubbertape.com

Contactinformatie
S van Eijk
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: