BEAT Cycling Club is klaar voor het 2018/2019 baanseizoen

Amsterdam, 18 Oktober 2018 /EZPress/ - BEAT Cycling Club staat aan de vooravond van een nieuw baanseizoen, met nieuwe kansen, nieuwe doelen én nieuwe gezichten. Nadat vorige maand Laurine van Riessen al aangekondigd werd als nieuwe renster van de baanploeg, is daar deze week regerend wereldkampioene Keirin Nicky Degrendele aan toegevoegd. Samen met Theo Bos, Matthijs Büchli en Roy van den Berg zullen deze dames de club gaan vertegenwoordigen tijdens het aankomende wereldbekerseizoen.

De BEAT baanploeg zal komend weekend haar seizoensdebuut maken op de wereldbeker van Parijs van 19 t/m 21 oktober, waarna het afreist naar Canada voor de wereldbeker in Milton, het daaropvolgende weekend. Daarna volgt een trainingsperiode waarna tussen 25 november en 16 december het NK teamsprint en de wereldbekers van Berlijn en Londen op het programma staan. Tussen 22 en 30 december wordt het kalenderjaar afgesloten met de individuele nationale kampioenschappen van België en Nederland en begint een lang trainingsblok richting de wereldkampioenschappen in Pruszków, Polen, van 27 februari t/m 3 maart 2019.

Voorbeschouwing is online
Lees op onze website meer over de verwachtingen van Tim Veldt voor komend seizoen, de regelgeving en randzaken die meespelen in aanloop naar de Olympische Spelen, de renners aan het woord over hun verwachtingen, de ontwikkeling van het nieuwe baanpak in samenwerking met AGU en onze voorbeschouwing op de wereldbeker van Parijs!

Over de BEAT baanploeg
BEAT Cycling Club heeft vorig jaar een commerciële baanploeg opgericht met als doel om het baansprinten in Nederland en België naar een hoger niveau te tillen. Door de komst van een commerciële ploeg krijgt de huidige lichting baansprinters meer mogelijkheden om zich te tonen op het hoogste niveau en creëren we nieuwe kansen om de sport verder professionaliseren en te profileren bij een groot publiek. Om die verbinding met wielerliefhebbers te maken en een duurzame structuur te realiseren heeft BEAT haar professionele wielerploegen opgericht vanuit een clubstructuur zoals in andere sporten gebruikelijk is.

//Einde bericht

Bron: BEAT Cycling Club

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: