Muzikale familievoorstelling Koppie Koppie Robokoppie!

Utrecht, 12 Oktober 2018 /EZPress/ - In de herfstvakantie, 20 t/m 28 oktober, kan iedereen dagelijks de muzikale familievoorstelling Koppie Koppie Robokoppie! van het Rosa Ensemble in Museum Speelklok te Utrecht beleven. Een voorstelling over een eenzaam meisje en haar bijzondere robotvriendje. Ontdek samen dat een robot niet alleen hersens, maar ook een hart kan hebben.

Het verhaal
Petra’s vader en moeder zijn topmusici en hebben het heel druk. Wanneer Petra met haar ouders mee op tournee is, is ze veel alleen en wordt onder druk gezet om net zo goed te kunnen spelen als haar ouders. Ze heeft het idee dat haar vader en moeder helemaal niet naar haar luisteren. Gelukkig heeft Petra een vriendje dat wel luistert. Een stuntelige robot die altijd paraat staat om haar te helpen! Zal het hem lukken om Petra op te vrolijken?
- 20 t/m 28 oktober
- Doordeweeks: 13.30 uur en 15.00 uur
- Weekend: 13.30 uur
- Duur: 40 minuten
- Prijs: entreeprijs + €4 toeslag (incl. bezoek aan de tentoonstelling Robots love Music)
- Adviesleeftijd: 6 t/m 12 jaar
- Ticketverkoop via de website
- Geproduceerd door: Rosa Ensemble

Herfstvakantie zuid: knutsel je eigen muziekrobotje
Van 13 t/m 19 oktober kunnen kinderen dagelijks hun eigen muziekrobotje maken en versieren. Bij deelname aan de activiteit (extra kosten €4,-) krijgen de kinderen in het museum een klein speelwerkje met daarop een vrolijke melodie. Ook krijgen ze een robot-bouwpakketje. Knip het bouwpakketje uit, pak het speelwerkje in en versier hem helemaal zelf!

Robots love Music
De knutselactiviteit en de muzikale familievoorstelling Koppie Koppie Robokoppie! worden georganiseerd in het kader van de tentoonstelling Robots love Music, die t/m 3 maart 2019 in Museum Speelklok te bezoeken is.

//Einde bericht

Bron: Museum Speelklok

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: