Pressroom Belcentrale

Belcentrale lanceert gratis Unified Communication pakket.

Foto:
Wij maken zakelijke communicatie transparant en effectief zodat je meer kunt doen met minder moeite.

Belcentrale is begonnen met de uitrol van haar nieuwe Unified Communication pakket onder bestaande klanten. Tot 10 werkplaatsen zijn gratis.

Rotterdam, 07 Oktober 2018 /EZPress/ - Het pakket wordt in de eerste fase uitgerold met instant messaging, chat, bestanden delen, video chat, VoIP desktop integratie. Begin 2019 wordt het pakket uitgebreid met e-mail, mobiele telefonie en de Ios/Android app.
Belcentrale UC richt zich op ervaring- en communicatieresultaten. We minimaliseren de ruis veroorzaakt door meldingen om frustratie te verminderen. We plaatsen alle directe kanalen die er zijn - chat, voice, video, in de handen van mensen en we stellen hen in staat om hun ideeën, emoties en doelen met elkaar te verbinden.

Centraliseer en doorzoek de volledige teamkennis die ooit is geproduceerd.  "


Belcentrale UC helpt bedrijven een cultuur van transparantie op te bouwen, waar mensen snel leren en evolueren. Het inhuren van nieuwe teamleden kost aanzienlijk minder tijd en moeite. Met onmiddellijke toegang tot teamcommunicatie en samenwerking op eerdere en lopende projecten, leren ze de workflows on the fly en worden ze productief zonder veel formele training.

Wat maakt Belcentrale UC speciaal?

Mensen centraal stellen is de sleutel. Dit is heel anders dan andere communicatieplatforms die constant de aandacht van de gebruiker trekken. Belcentrale UC-teams zijn meer verantwoordelijk en toegewijd en het hele bedrijf behaalt betere resultaten.

Belcentrale UC gebruikt kunstmatige intelligentie om de gemoedstoestand van mensen te bepalen en communicatiestromen aan te passen op basis van meer dan 50 factoren. Onze missie - een gelukkiger team dat in staat is om de meest ambitieuze doelen te bereiken.

Bent u geïnteresseerd in Belcentrale UC en wat het voor u productiviteit en werknemer tevredenheid kan doen. Neemt contact via www.belcentrale.nl en boek een gratis startup sessie.

//Einde bericht

Bron: Belcentrale

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distributiion BV www.ezpress.eu


Links:
Belcentrale.nl
Neem contact op met Belcentrale

Volg Belcentrale

Contactinformatie
CorLo
T: 0883334446
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: