Tragikomisch muziektheater over alles dat kwetsbaar is

Foto:
Foto: De Veenfabriek

Leiden, 07 Augustus 2018 /EZPress/ - Alles van waarde is tragikomisch muziektheater over alles dat kwetsbaar is. Met compassie, zelfspot en muziek die zich tekortgedaan voelt, maakt de Veenfabriek je deelgenoot van een titanenstrijd tussen twee idealistische wereldverbeteraars, overtuigd van hun eigen gelijk.
Alles van Waarde gaat op zaterdag 27 oktober 2018 in première in Theater Ins Blau, Leiden. De voorstelling is daarna in theaters door het hele land te zien te zien t/m vrijdag 21 december 2018. De volledige speellijst en kaartverkoopinformatie zijn te vinden op www.veenfabriek.nl.

In een tehuis voor bejaarde bon-vivants slijt Luuk Swaanswijk (John van Oostrum) zijn laatste dagen. Luuk, ooit een flamboyante, revolutionaire linkse kunstenaar, is verbitterd geraakt. Het einde van zijn carrière ging gepaard met steeds nieuwe bezuinigingen en steeds minder waardering voor wat waardevol en kwetsbaar is.
Dan bezoeken zijn dochter Mary (Jacobien Elffers) en kleinzoon Huy (Phi Nguyen) Luuk. Dit is waarschijnlijk hun laatste keer samen omdat Huy wordt uitgezonden op een vredesmissie naar Venezuela. De oude pacifist Luuk staat cynisch tegenover deze missie. Volgen hem faciliteert de VN oliemagnaten en multinationals, om onder de dekmantel van hulp, wurgcontracten met de bewoners af te sluiten en de bodem leeg te roven. Huy denkt daar anders over: het is juist een mogelijkheid om mensen in nood te helpen en te vechten voor wat kwetsbaar is.

//Einde bericht

Bron: De Veenfabriek

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: