Bennett en Tolhoek langer bij Team LottoNL-Jumbo

Den Haag, 18 Juli 2018 /EZPress/ - Team LottoNL-Jumbo maakt bekend dat George Bennett en Antwan Tolhoek ook de volgende seizoenen voor de Nederlandse World Tour-formatie zullen uitkomen.

Bennett (28) tekende bij voor drie jaar en Tolhoek (24) voor twee. “Daar spreekt vertrouwen uit”, zegt Tolhoek. “Ik werk al vier jaar samen met mijn trainer Grischa Niermann. Dat gaat heel goed en hij is belangrijk voor mij. Als ploeg maken we een grote ontwikkeling door en hetzelfde geldt voor mij persoonlijk. Bij deze ploeg zit ik op de juiste plaats en dat laat ik op de fiets ook wel zien. Ik kan er bovendien met iedereen goed opschieten en dat is ook belangrijk.”

Tolhoek rijdt momenteel de Tour, nadat hij door een blessure de Ronde van Italië had gemist. “Na regen komt zonneschijn. Dat is gebleken”, constateert de Zeeuw. Manager Richard Plugge van Team LottoNL-Jumbo beaamt dat. “Antwan laat zien waarom verlenging een goede keuze is geweest. We hadden al snel gezien dat hij veel potentie heeft en een speciale renner is, die snel leert. We wilden vroeg verlengen en de zekerheid hebben dat Antwan voor ons blijft koersen. Dat past in onze visie van talentontwikkeling.”

Bennett rijdt sinds 2015 voor de ploeg en plakt daar dus sowieso nog drie jaar aan vast. Dit jaar finishte hij achtste in de Ronde van Italië, nadat hij vorig jaar de winnaar was in de Tour of California. Met Team LottoNL-Jumbo richt de Nieuw-Zeelander zich op verdere ontwikkeling in de grote ronden.

“Ik ben al ver gekomen sinds ik bij deze ploeg rijdt”, zegt Bennett. “Dat is het resultaat van het harde werken van staf en renners. Er is heel veel vertrouwen in mijn capaciteiten en we delen dezelfde toekomstvisie. Ik kijk er erg naar uit om samen met het team de volgende stappen te zetten en uit te vinden hoe ver ik kan komen als klassementsrenner in de grootste wedstrijden. Bij Team LottoNL-Jumbo heb ik het gevoel dat het voor mij de beste ploeg is om het beste uit mezelf te halen.”

//Einde bericht

Bron: LottoNL-Jumbo

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: