Buitenspelen in de zomervakantie

Foto:
De Gruffalo, Meneer Monster – fotograaf: Esther de Boer

`s-Hertogenbosch, 10 Juli 2018 /EZPress/ - Het is (bijna) zomervakantie! Kom ook naar het openluchttheater voor leuke kinder- en familievoorstellingen met cowboys, prinsen en prinsessen, piraten en zeemeerminnen. Buitengewoon plezier voor jong en oud.

Deze zomer zijn er meer dan 190 kinder- en familievoorstellingen te zien in allerlei soorten en maten. Je kunt heerlijk kijken en luisteren, meezingen en dansen, bibberen van spanning of schudden van het lachen. Vaak zijn het interactieve theater- en muziekvoorstellingen en is er direct contact tussen de spelers en het publiek. De voorstellingen zijn niet alleen voor de kinderen een feest, maar ook voor alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes.

Deze zomer onder andere De Gruffalo, de avonturen van Pinokkio, De Gelaarsde Poes, De Kleine Zeemeermin, De Koning van Katoren, Peter en de Wolf, Alleen op de wereld, Het Grote Piratenavontuur, Loet Moet, Hippe Gasten, Pelle & Pip, Hakim, Rapunzel, Nijntje, Dirk Scheele, De Prinses op de Erwt, Broer & Zus en Dansen in het gras met Florence Rapati. Kortom, voor elk wat wils in de openluchttheaters!

Voor meer informatie over locaties, programma’s en kaartverkoop: WWW.OPENLUCHTTHEATERS.NL

//Einde bericht

Bron: Openluchttheaters.NL (Vereniging Nederlandse Openluchttheaters)

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: