RetSoft lanceert bedrijfsbreed documentbeheer

Foto:
RetSoft: connecting data

een nieuwe manier op bedrijfsbrede informatie te beheren

Echt, 20 Juni 2018 /EZPress/ - RetSoft lanceert 2 nieuwe diensten voor bedrijfsbreed documentbeheer: Business and Business+
RetSoft, wereldwijd leverancier van documentoplossingen, lanceert RetSoft Database Manager. Een nieuwe manier om documenten te beheren in een organisatie.
Op basis van haar nieuwe Database Manager-platform introduceert RetSoft 2 nieuwe producten: RetSoft Business en RetSoft Business+.

Met Business+ beschikt RetSoft over een oplossing voor documentopslag waarmee organisaties kunnen voldoen aan de nieuwste Europese wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG) "


RetSoft, gevestigd in Nederland en wereldwijde leverancier van documentoplossingen, heeft haar nieuwe platform gelanceerd: RetSoft Database Manager. Met RetSoft Database Manager zijn bedrijven in staat om alle informatie binnen de organisatie vanuit één centraal beheerde database te beveiligen en te distribueren. RetSoft dient als centrale database in de organisatie waarin u documenten en informatie opslaat en ophaalt. Met haar bekroonde tekst- en karakterherkenning en interface-mogelijkheden via zogeheten Application Programming Interfaces (API`s) maakt RetSoft het mogelijk om al uw documenten (zoals e-mails, Pdf’s, Word-documenten en CAD-tekeningen) snel, eenvoudig en veilig te beheren en te presenteren in andere applicaties.

Met Business+ beschikt RetSoft bovendien over een oplossing voor documentopslag waarmee organisaties kunnen voldoen aan de nieuwste Europese wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG). Binnen de AVG is elk bedrijf verplicht om de toestemming voor gebruik van persoonlijke gegevens te registreren. Met RetSoft’s functionaliteit "audit trail and log" kunt u aan de nieuwe wettelijke eisen voldoen. Het is mogelijk om individuele gebruikersrechten in RetSoft te beheren (wie mag wat doen) en om de datum van vernietiging van elk document vast te leggen. Met bovenstaande functies hebben klanten van RetSoft volledige controle over elk gegeven in het documentbeheersysteem.

Met Business en Business+ komt RetSoft tegemoet aan de laatste wensen van kleine en middelgrote bedrijven en van haar klanten in de publieke sector. RetSoft levert de producten Business en Business+ met automatische updates en ondersteuning van onze professionele servicedesk medewerkers.

Over RetSoft
Sinds 1997 heeft RetSoft baanbrekende archiverings- en documentoplossingen gebouwd. RetSoft wordt dagelijks gebruikt door duizenden gebruikers over de hele wereld en miljoenen documenten zijn gearchiveerd in RetSoft. Klanten gebruiken RetSoft om snel, eenvoudig en veilig de juiste informatie terug te vinden. Meer informatie is te vinden op www.retsoft.com, of www.retsoft.nl.

//Einde bericht

Bron: RetSoft

Dit is een origineel persbericht EZpress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
lees meer over de nieuwe diensten van RetSoft

Contactinformatie
DJ Aris
T: +31646540202
E: klik hier


Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: