KMM Groep neemt M&R over

Foto:
Vlnr. Meine Breemhaar, Directeur KMM Groep/Pitteloo Capital en Louis van Erven directeur van M&R.

Lelystad/Kampen, 14 Juni 2018 /EZPress/ - De Kennis, Marketing & Media Groep B.V. (KMM Groep) uit Lelystad heeft M&R B.V. uit Kampen overgenomen. M&R is gespecialiseerd in digitalisering en archiefopslag en bedient klanten in de Benelux. Financiële details zijn niet bekend gemaakt.

Volgens Richard Beers, directeur Pitteloo Capital en mede verantwoordelijk voor overnames door de KMM Groep, is de overname van M&R van strategisch belang omdat het de positie van de KMM Groep in de archiefopslag- en digitaliseringsmarkt verder versterkt.

Voor M&R directeur/eigenaar Louis van Erven is de overname belangrijk voor de continuïteit van het bedrijf en daarmee voor opdrachtgevers en medewerkers. Louis van Erven startte M&R nadat hij eind jaren ’70 korte tijd bij het huidige KMM-onderdeel Karmac werkzaam was. ‘Met deze overname is de cirkel op een bijzondere manier rond’, zegt Van Erven die tot 2020 als algemeen directeur van M&R aanblijft, en M&R inmiddels 38 jaar runt.

Over M&R
M&R scant, archiveert en beheert voor opdrachtgevers documenten, tekeningen, aansluitschetsen, kranten, tijdschriften, boeken en andere informatiedragers.

Over KMM Groep
KMM Groep is een groep met een twintigtal bedrijven die actief zijn op het gebied van kennisoverdracht en informatiebeheer. Bedrijven onder de merknamen Karmac en DocCare zijn marktleiders in Nederland op het gebied van digitalisering, archiefopslag, bibliotheek services, ICT beheer en dataverwerking.

//Einde bericht

Bron: KMM Groep

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: