FLIR gaat voor 2,6 miljoen dollar Black Hornet mini drones maken

Foto:

WILSONVILLE, Oregon, Verenigde Staten, 04 Juni 2018 /EZPress/ - FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) heeft $2,6 miljoen gekregen van het Amerikaanse leger om FLIR Black Hornet® Personal Reconnaissance Systems (PRS) aan te leveren. De units die worden geleverd onder dit contract zullen surveillance op ploegenniveau en verkenningsmogelijkheden mogelijk maken in de eerste levering aan het leger voor het Soldaat Borne Sensor (SBS)-programma.

“De selectie van het Amerikaanse leger voor FLIR om de Black Hornet PRS in deze eerste fases van het Soldier Borne Sensor-programma te verstrekken vertegenwoordigt een zeer belangrijke kans om militairen in elk team van het Amerikaanse leger een kritiek voordeel op het moderne slagveld te verstrekken”

“De selectie van het Amerikaanse leger voor FLIR om de Black Hornet PRS in deze eerste fases van het Soldier Borne Sensor-programma te verstrekken vertegenwoordigt een zeer belangrijke kans om militairen in elk team van het Amerikaanse leger een kritiek voordeel op het moderne slagveld te verstrekken,” zei James Cannon, president en CEO van FLIR Systems. “Dit contract demonstreert de grote vraag naar nano-drone technologie aangeboden door FLIR en baant een weg voor brede inzet in alle takken van het leger. We zijn trots om zeer gedifferentieerde Black Hornet PRS te mogen verstrekken en daarmee de Amerikaanse overheid te ondersteunen bij zijn missie om zijn soldaten te beschermen.”

//Einde bericht

Bron: Business Wire

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: