Veel belangstelling voor particuliere school Infinity College Rotterdam

Foto:
Veel belangstelling voor Infinity College Rotterdam

Rotterdam, 28 Mei 2018 /EZPress/ - De particuliere school Infinity College opent binnenkort in Rotterdam haar tweede vestiging. Voor de particuliere school die voordelig particulier onderwijs aanbiedt bestaat veel belangstelling. Er hebben zich inmiddels tientallen leerlingen aangemeld voor het studiejaar 2018/2019.

Er zijn voor de schoollocatie van Infinity College Rotterdam twee opties: één op het Brainpark naast de Erasmus Universiteit en één aan de Schiekade. "


De definitieve locatie van de school is nog niet bekend. Deze wordt in overleg met ouders van leerlingen bepaald. Er zijn twee opties voor de schoollocatie: één op het Brainpark naast de Erasmus Universiteit en één aan de Schiekade. “Het gaat ons vooral om goede voorzieningen rondom de school, het moet goed bereikbaar zijn en het liefst in de buurt van hoge onderwijsinstellingen”, zegt rector van het Infinity College Ruben van der Winden. Dit is de tweede vestiging van Infinity College, dat afgelopen jaar op de Diemen-Campus in Diemen met particulier onderwijs startte. “We hebben deze locatie recentelijk wegens de grote belangstelling uitgebreid om in het studiejaar 2018/2019 ruimte te bieden aan zo’n 120 leerlingen”, zegt van der Winden.

Open dagen
Op 26 mei heeft de eerste open dag van het Infinity College in Rotterdam plaatsgevonden op de Schiekade 830. Ruim 30 ouders en leerlingen waren aanwezig om zich te oriënteren op onderwijs van brugklas tot versneld examenjaar. Op 11 juni, is er voor belangstellenden een open dag in de potentiële locatie aan de Max Euwelaan 60 in de Erasmusstaete in Rotterdam. Voor de open dagen op zaterdag 23 juni en zaterdag 7 juli wordt binnenkort de locatie bekend gemaakt.

Individuele aandacht
Bij Infinity College krijgen leerlingen individuele aandacht met docenten en coaches op locatie. Daardoor is het mogelijk dat de leerlingen op eigen tempo en op eigen niveau kunnen werken. Het slagingspercentrage van deze aanpak ligt boven de 96%. De particuliere school, die onlangs van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap als onderwijsinstelling officiële erkenning kreeg met bijbehorend BRIN-nummer (Basisregistratie Instellingen), biedt het onderwijs bovendien zeer voordelig aan. Een jaar onderwijs in de onderbouw op havo-niveau kost bij Infinity College 13.000 euro inclusief schoolboeken en dat is ongeveer 50% lager dan bij het particuliere onderwijsaanbod elders.

Vestiging in Rotterdam
Infinity College wil komende schoolseizoen in de vestiging Rotterdam beginnen met minimaal 50 leerlingen. Het ligt in de bedoeling om nog voor de zomer een besluit te nemen waar in Rotterdam haar 2e schoollocatie gevestigd zal worden.

//Einde bericht

Bron: Infinity College

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: