Ondernemers futureproof met Recepten voor de Toekomst

Cornelis Serveert organiseert events met duurzame impact

Amsterdam, 23 Mei 2018 /EZPress/ - Al zijn ze geen dokters of koks toch schrijven Veerle Devreese en Sophie van Rijswijk Recepten voor de Toekomst uit. Deze week kwam hun 30ste recept uit, gemaakt voor de Fontys Hogeschool. Met hun bedrijf Cornelis Serveert helpen ze ondernemers en instellingen waaronder automerk Lightyear, de TU Delft, gemeente Bunnik en de Belastingdienst, met het aanpakken van organisatievraagstukken.

Welk recept hebben we nodig voor een efficiënt zorgsysteem in onze gemeente? Hoe gaan zelfsturende docententeams het beste functioneren? Hoe groei je als start-up maar houd je de interne waarden ‘klein’? Over de aanpak van dit soort vraagstukken organiseren Veerle en Sophie workshops en conferenties. Uniek aan hun werkwijze is dat alle betrokken na afloop van een traject een Recept voor de Toekomst krijgen, een handzaam en origineel ontworpen samenvatting met concrete `ingrediënten`.

Duurzaam
‘We willen dat onze events een duurzame impact hebben. Het kraken van een vraagstuk samen met betrokkenen is één ding, maar hieraan een constructief actieplan koppelen is een tweede. Daarom staat in al onze trajecten vanaf minuut 1 de opvolging middels een Recept voor de Toekomst centraal` vertelt Veerle Devreese. ‘Deze week alweer de dertigste. Hoe meer Recepten we opleveren, hoe vaker ik hoor dat de resultaten van onze sessies daadwerkelijk zijn opgepakt: iedereen was medeverantwoordelijk bij de formulering en voert ze daarom met meer overtuiging uit’.

Next step
De vorm van een Recept kan verschillen maar is altijd passend bij de opdrachtgever. Soms letterlijk verpakt in een apothekersdoosje, andere keren verwerkt in een fortune cookie, flow chart, strip tekening of podcast. Veerle Devreese zegt hierover ‘Ieder Recept is bedoeld als een stimulerende follow-up, met alle ingrediënten waarmee teams en opdrachtgevers The Next Step kunnen bereiken’.

//Einde bericht

Bron: Cornelis Serveert

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
De website van Cornelis Serveert




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: