Pressroom Bitcoinboeren b.v.

Zo profiteren Nederlandse boeren van de Bitcoin.

Foto:
Met deze miningcomputers worden Bitcoins gemijnd.Deze computers zijn specifiek ontworpen voor het mijnen van Bitcoins en andere cryptovaluta.

Amstelveen, 16 Mei 2018 /EZPress/ - Na jarenlang te zijn gehinderd door regels van de overheid en de EU, problemen met opvolging en banken die geen krediet willen verstrekken lijkt het tij nu enigszins te keren. Door te investeren in high-tech computers kunnen boeren nu vrij eenvoudig hun inkomen aanvullen met het mijnen van Bitcoins.

Het Amstelveense computerbedrijf Bitcoinboeren b.v. levert de computers die nodig zijn om te mijnen van Bitcoins en verzorgt de volledige installatie op het boerenbedrijf. "


Het Amstelveense computerbedrijf Bitcoinboeren b.v. levert de computers die nodig zijn om te mijnen en verzorgt de volledige installatie op het boerenbedrijf.

Op de vraag waarom ze zich specifiek richten op boeren antwoordt het bedrijf: “Boeren en telers hebben de perfecte uitgangspositie omdat ze goedkoop stroom inkopen en veelal beschikken over een eigen stroomvoorziening zoals zonnepanelen, aardwarmte installaties of een windmolen”. Daarnaast zijn het geboren ondernemers en staan ze met beide benen op de grond. Zeker nu de hype voorbij is en de prijzen van Bitcoin, Ethereum en andere munten weer in de lift zitten is het rendement erg interessant en wordt het break-even moment steeds korter.

De toekomst van cryptovaluta is rooskleuriger dan ooit. Zo wordt door een analist van Saxo bank voorspeld dat de Bitcoin eind 2018 op 100.00 dollar kan staan. Daarnaast wordt de Ethereum blockchain veelvuldig gebruikt door bedrijven als Microsoft, Cisco systems, Accenture en Intel. De pessimisten die maar bleven roepen dat cryptovaluta een bubbel was hebben ongelijk gekregen. Zelfs zakenbank JP Morgan, waarvan de CEO eerst nog zei dat de Bitcoin een Ponzi scheme was, heeft nu een eigen Bitcoin trading desk en handelt namens haar relaties in Bitcoin en andere cryptovaluta.

Voor boeren die hun inkomen willen aanvullen is dit de tijd om te gaan beginnen met mijnen.

In het voorjaar van 2019 komt Bitcoinboeren ook nog met een coinheater. Deze industriële kachel mijnt Bitcoins en met de warmte die dat genereert kunnen grote (fabrieks) hallen worden verwarmd.

//Einde bericht

Bron: Bitcoinboeren

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Bezoek de website van Bitcoinboeren

Volg Bitcoinboeren b.v.Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: