Vaar aankomend weekend naar het leukste feel good festival in de regio: Proef Pampus!

Voor kids en alle anderen die nog altijd jong van hart zijn

Amsterdam, 16 Mei 2018 /EZPress/ - Op Pampus verrijst komend weekend een gigantisch timmerdorp waar kinderen de baas zijn. Het wordt onderdeel van misschien wel de leukste picknick van het jaar: Proef Pampus! Het forteiland tegenover Muiden maakt van Pinksteren een heerlijk feel good feest, met een aanbod dat de eerste, succesvolle editie van Proef Pampus behoorlijk overtreft. Naast foodstands met lekker happen en verfrissende bieren kan je als bezoeker genieten van een mix van oude historie en eigentijds vermaak. Wat te denken van een show met lichtgevende hoepels in een van de donkere fortruimtes, of struinen langs marktkraampjes terwijl je kids balanceren op loopballen en ander circusmateriaal… Schuif aan bij het Egyptisch Waarzeggen of bij een van de rondleidingen door ervaren gidsen die de geheimen van Fort Pampus maar al te graag uit de doeken doen.

Proef Pampus belooft het beste van Pampus naar boven te halen. Over het water rondom kan geraced worden in snelle RHIB-boten, bovenop het fortdak waai je heerlijk uit met een panorama tot ver over de regio en op de terrassen of in de zitzakken met ‘ Ik lig voor Pampus’ erop gedrukt plof je heerlijk neer met een lekker hapje of drankje. Even de boel de boel laten en genieten met de grote G.

Proef Pampus kost niks extra’s, je hebt alleen maar een regulier entreekaartje nodig voor de boot en het eiland. Van zaterdag tot en met maandag gaan er extra boten varen. Toch wordt vooraf reserveren sterk aangeraden, omdat Pampus werkt met starttijden in de ticketshop. Aan een eindtijd ben je trouwens níet verbonden, blijf dus zo lang als je wilt en ga heerlijk voor Pampus!

Kaartjes voor Proef Pampus zijn te koop via www.pampus.nl/proef. Museumkaarthouders zijn voordeliger uit. Kom je met een eigen boot, dan betaal je je entree op het eiland.

//Einde bericht

Bron: Pampus

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: