Extra concert “Stemmen” Hoving&vanGaal op zaterdag 9 juni

Foto:

Concert op 2 juni bijna uitverkocht

Zeewolde, 11 Mei 2018 /EZPress/ - Het schrijversduo Willem Hoving en Frank van Gaal heeft, na de concerten in theater De Kluit in 2016 een nieuw muzikaal programma gemaakt.
Vanwege de grote animo is besloten om, naast het concert op 2 juni a.s, een extra concert in te plannen op zaterdag 9 juni.
Deze keer heeft het progamma de titel “Stemmen”.
Stemmen als menselijke "stemmen" die een al dan niet mooi geheel kunnen vormen. Maar ook in de zin van tot vreugde, verdriet, tevredenheid etc. "stemmen". Dan is er ook nog de "stem" als uiting van een individuele opvatting ergens over.
Kortom, een begrip dat Hoving&vanGaal weer inspireerde om een mooi concert samen te stellen met (nieuw en oud) eigen materiaal, maar ook een aantal bekende nummers.

Dit jaar hebben is er een greep gedaan uit het rijke Nederlandstalige repertoire. Er wordt wederom gewerkt met een band, bestaande uit professionele muzikanten en soliste. Ook het speciaal voor dit concert speciaal samengestelde projectkoor zal een prominente rol vervullen.

Het concert “Stemmen” wordt op zaterdag 2 juni (20.00 uur) en zaterdag 9 juni (20.00 uur) uitgevoerd in de theaterzaal van De Kluit, Gedempte Gracht 5, Zeewolde.

Kaarten kosten 12.50 euro per stuk en kunnen worden besteld via hovingvangaal@gmail.com.

Wellicht tot ziens in theater De Kluit in Zeewolde op 2 en/of 9 juni!

//Einde bericht

Bron: Hoving&vanGaal

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: