Pressroom Bouwhuis Vastgoed B.V.

Jonald Bouwhuis onthult echte verhaal achter Bouw State fondsen

Foto:

Apeldoorn, 20 April 2018 /EZPress/ - Over enkele weken presenteert vastgoedondernemer Jonald Bouwhuis zijn nieuwe boek `IN ALLE BOUWSTATEN - Doorgaan waar anderen opgeven`; een biografie en insideranalyse tegelijk over het ontstaan en de effecten van de crisis in het vastgoed. Bouwhuis raakt er bijna alles door kwijt: de Bouwhuis Groep, de Bouw State fondsen, Ibiza Penthouse en House Movie. Er werd keihard op de man gespeeld, eerst op JonaId Bouwhuis en later op Hans Wiegel, aanvallen uit de media, pogingen om zijn goede naam te beschadigen, diefstal van beveiligde documenten uit zijn kantoor, gps-trackers onder auto`s, advocaten die over de schreef gaan en uit hun ambt worden gezet en mensen met dubbele agenda`s die vals spel spelen.

Terugvechten, met een rechte rug
JonaId Bouwhuis besluit terug te vechten en zet alles op alles om zijn bedrijven, zijn goede naam en de belangen van de beleggers in de Bouw State fondsen te beschermen. Hij doet alles wat een mens onder dergelijke omstandigheden kan doen. Meer dan dat zelfs. `Maar als je vals beschuldigd wordt, dan moet je door. Altijd en met een rechte rug. Dat ben je aan jezelf verplicht. Daarom is hij voor zichzelf en voor zijn kinderen voor de naam Bouwhuis gaan staan`, zo schrijft hij in zijn boek.

Niets te verwijten
Het schrijven duurt drie jaar omdat zich telkens nieuwe procedures aandienen. `Wat er allemaal is gebeurd is soms met geen pen te beschrijven. Toch doet hij dat wel in dit boek, om te vertellen wat er allemaal kan gebeuren als de paniek toeslaat, emoties de overhand krijgen en je als ondernemer en mens in de ogen van anderen blijkbaar toch iets te hoog boven het maaiveld uit komt.` Uiteindelijk tonen alle gewonnen rechtszaken en positieve uitkomsten van onderzoeken van de Belastingdienst, het OM, de AFM, etc., onomstotelijk aan dat JonaId Bouwhuis niets te verwijten valt. Daarvan zijn ook de banken overtuigd; ze blijven zijn projecten financieren.

`IN ALLE BOUWSTATEN` is binnenkort verkrijgbaar in de erkende boekhandel, bij bol.com en via de website www.bouwhuisgroep.nl . Reserveer nu via de website www.bouwhuisgroep.nl

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Boeken van Jonald Bouwhuis
Meer over Jonald Bouwhuis

Volg Bouwhuis Vastgoed B.V.Download foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: