Pressroom Go Reizen

Zeekunst Festival op Schiermonnikoog

Foto:
Kunstboek Schiermonnikoog

Gratis kunstboek op Strandresort Schier

Schiermonnikoog, 19 April 2018 /EZPress/ - In de eerste drie weken van september organiseert de kunstgroep SJain een kunstfestival op Schiermonnikoog. Het eiland is voor veel kunstenaars een inspirerende plek en in het geëxposeerde werk is de invloed van de zee als inspiratiebron duidelijk zichtbaar. Kunstgroep SJain bundelt de creativiteit van maar liefst 40 eilander kunstenaars in een kunstroute die in september plaatsvind.

Kunstfestival
De kunstroute van Sjain voert bezoekers langs 20 bijzondere locaties op het eiland. Naast de route vinden er workshops, lezingen, concerten en voorstellingen plaats. In het prachtig vormgegeven kunstboekje vind je deze route, informatie over de kunstenaars en beschrijvingen van de verschillende activiteiten.

Kunstarrangement in Strandresort Schier
Strandresort Schier biedt voor deze gelegenheid een aantrekkelijk Kunstarrangement aan.
Zie voor informatie www.strandresortschier.nl
Het kunstarrangement bestaat uit een weekeind-, midweek- of een weekverblijf op Strandresort Schier in de eerste 3 weken van september. Je kunt kiezen uit suites voor 2 personen, of appartementen voor 2, 4, 6 of 8 personen.
Alle appartementen zijn luxe ingericht met een complete keuken, een ruime badkamer, een grote flat screen TV, een prettige zithoek en een eigen terras.

In het resort kun je gratis gebruik maken van het overdekte zwembad en binnensauna’s of één van de tonvormige 4-persoons buitensauna’s.
Bij een boeking voor dit Kunstarrangement ontvang je een prachtig Zeekunstboekje, zodat je je van te voren goed kunt oriënteren welke prachtige kunst er allemaal te zien is op Schiermonnikoog.

//einde bericht

Bron: Go Reizen

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Strandresort Schier



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: