Predator boekt 5 miljoen vlieguren

Foto:
Foto: Business Wire

San Diego, 13 April 2018 /EZPress/ - General Atomics Aeronautical Systems, Inc. heeft bekend gemaakt dat de serie Predator Remotely Piloted Aircraft (RPA), bestaande uit Predator-, Predator B-, Grey Eagle- en Avenger, een historische mijlpaal heeft bereikt: vijf miljoen vlieguren. Deze mijlpaal werd bereikt op 4 april, toen er in totaal 360.311 missies voltooid waren. Meer dan negentig procent van alle missies werd er gevlogen tijdens gevechten.

“Vijf miljoen vlieguren, dat is bewijs dat onze RPA systemen, die ontworpen, gebouwd en onderhouden zijn door deskundige en innovatieve professionals van over de hele wereld, betrouwbaar zijn”, aldus Linden Blue, CEO van GA-ASI. “In onze 25-jarige geschiedenis is er een mooie lijst van primeurs ontstaan in de RPA-ontwikkeling en hebben we deze vooruitgang benut om de nieuwste technologie toe te passen in ons nieuwe, verbeterde vliegtuigen, zoals de MQ-9B SkyGuardian™.”

//Einde bericht

bron: Business Wire

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: