Pressroom Next Level Freelancer

Utrechtse Ondernemer Erik van Duijn Freelancer of the Year

Inspiratieprijs gaat naar disruptief freelancerplatform

Utrecht, 09 April 2018 /EZPress/ - Utrechtse ondernemer Erik van Duijn heeft een Freelancer Of The Year (FOTY) Award gewonnen. Hij kreeg de ‘Inspiratieprijs’ het afgelopen weekend overhandigd. Van Duijn, die zichzelf ‘Growth Accelerator’ noemt, is de bedenker en oprichter van twee disruptieve freelancerplatforms: Next Level Freelancer en Train To Freedom. Beide platforms hebben als doel om freelancer en opdrachtgever bij elkaar te brengen.

In loondienst en op zoek naar vrijheid? Take the freedom train van Erik van Duijn! "


Erik van Duijn is als echte vrijheidsstrijder op missie om Nederland te bevrijden. Na zijn studie International Business & Management aan IVA Driebergen is hij de arbeidsbemiddeling in gegaan. Hier heeft hij ervaring opgedaan met professioneel management. Ervaring die hij nu toepast om de freelancers die zijn aangesloten bij zijn platform te ‘versnellen’.

De organisatie van Feelancer Of The Year Awards zegt over Van Duijn: “Erik van Duijn is een freelance accelerator. Hij ‘bevrijdt’ mensen in loondienst, zodat zij als freelancer kunnen doen waar zij goed in zijn. Hij helpt ondernemers succesvoller te worden, leukere opdrachten te krijgen en voor (financiële) vrijheid te zorgen. Met zijn bedrijf Train to Freedom laat hij freelancers de oneindige mogelijkheden van het ondernemen zien.”

De vakjury van de FOTY Awards voegt daar aan toe: “In loondienst en op zoek naar vrijheid? Take the freedom train van Erik van Duijn! Met hem aan het stuur van de locomotief moet dat zeker lukken. Een echte ambassadeur voor het freelance vak én ervaringsdeskundige. Van harte Erik!”

“Freelancers en ZZP’ers hebben de toekomst. Veel mensen denken erover om hun loondienst vaarwel te zeggen”, zegt Erik van Duijn, oprichter van Train To Freedom en Next Level Freelancer. “Belangrijke drempels om je bedrijf goed op te zetten zijn in de eerste plaats acquisitie en zorgen dat je alles in één keer goed op zet. Next Level Freelancer neemt die en andere zorgen uit handen. Ook opdrachtgevers vinden onze diensten van grote waarde. Wij hebben namelijk de beste mensen in een concurrentievrij model. Voor een relatief kleine commissie, leveren wij echte meerwaarde door iemands leven te veranderen.”

Over Next Level Freelancer
Next Level Freelancer biedt een full-service-platform voor freelancers. Het belangrijkste doel van deze disruptor op de interim markt: growth hacking. Het bedrijf brengt freelancers en opdrachtgevers bij elkaar. Daarnaast helpt Next Level Freelancer met praktische zaken, zoals opzegtermijn vanuit loondienst, website, kaartjes, een fiscalist, businesstraining en vakinhoudelijke training. Aangesloten freelancers betalen een initiële borg van 250 euro, waarmee ze zich committeren aan het platform. Next Level Freelancer vraagt over opdrachten die voortkomen uit het platform een opslag van twintig euro. Deze opslag is voor het complete pakket aan praktische ondersteuning, zonder concessies te doen aan de vrijheid van de ondernemende freelancer.
Het kantoor van Next Level Freelancer zit in Utrecht. Het bedrijf is opgericht door ondernemer Erik van Duijn. In april 2018 won hij de Freelancer Of The Year Award in de categorie ‘Inspiratieprijs’. Next Level Freelancer werkt met een klein en gedreven team aan het succes van freelance partners. Meer informatie is te vinden op: www.nextlevelfreelancer.com.

Over Train To Freedom
Train To Freedom helpt mensen met specialistische vaardigheden om te gaan freelancen of hun eigen bedrijf op te richten. Het is een gratis platform voor freelancers en ZZP’ers om kennis te delen. Het doel van Train To Freedom is om iedereen de oneindige mogelijkheden en vrijheid van het freelancerschap te laten ervaren; financieel en professioneel. Een belangrijk onderdeel hierbij is om onzekerheden af te dekken. Zo laat Train To Freedom zien dat het werven van opdrachten en klanten, het inrichten van een netwerk en het uitvoeren van administratie niet lastig hoeft te zijn. Hiervoor biedt het platform praktische handvatten, waardoor het bedrijf een boost krijgt. Train To Freedom is opgericht in 2017. Meer informatie is te vinden op www.traintofreedom.com.

//einde bericht

Bron: Next Level Freelancer

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Links:
Website Next Level Freelancer
Website Train To Freedom
Erik van Duijn
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: