Pressroom De Kunstcollegas BV

Tweede editie Brabant Art Fair in de Grote Kerk van Breda

Op zaterdag 24 en zondag 25 maart (11.00 – 17.30 uur)

Breda, 13 Maart 2018 /EZPress/ - De Grote Kerk in Breda is eind maart voor de tweede keer gastvrouw van de Brabant Art Fair en dan is ze heel even nóg mooier dan ze al is. Na de succesvolle eerste editie in 2017, exposeren dit jaar 67 kunstenaars een selectie van hun mooiste kunstwerken.

Op zaterdag 24 en zondag 25 maart (11.00 – 17.30 uur) staat de Grote Kerk in hartje Breda weer vol met ruim 500 kunstwerken van getalenteerde kunstenaars.

Natuurlijk kan er, naast de prachtige kunstwerken én het mooie interieur van de Grote Kerk, ook worden genoten van een heerlijk glaasje wijn, een kopje koffie of thee en wat lekkers van de Bredase cateraar Pim Elbers, van CuliNice catering.

Alle kunstenaars zelf aanwezig
Tijdens de kunstbeurs exposeren 67 kunstenaars een selectie van hun kunst. Onder andere de Bredase kunstenares Mieke Robben, van wie ook het campagnebeeld van dit jaar afkomstig is, exposeert enkele van haar portretten.

Verder zijn werken van keramiek, brons en hout te zien en worden naast schilderijen in olie- en acrylverf, ook sieraden te koop aangeboden. Voor elke bezoeker is er kunst die zal aanspreken.

Bezoekers maken tijdens hun bezoek kennis met de kunstenaars zelf, die graag meer vertellen over het werk dat de bezoeker boeit. Bijkomend voordeel zijn de prijzen van de kunstwerken: men betaalt in de regel veel minder dan in een galerie omdat de kunstenaars geen commissie hoeven af te dragen.

Toegankelijk voor iedereen die van kunst houdt
De organisatie heeft als een van haar doelstellingen ‘Het leggen van contacten tussen (beeldend) kunstenaars en kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars.’ Mede om die reden is er voor gekozen om de toegangsprijs voor de beurs zeer laag te houden en samen te werken met diverse partners.

//Einde bericht

Bron: Kunstcollega's

Dit is en origineel persbericht EZPress News Distributions BV www.ezpress.eu

Links:
Overzicht van deelnemende kunstenaars
Toegangskaarten met korting
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: