The Best Social Awards met nieuwe categorieën en twee eventdagen

Foto:
The Best Social Awards 2017 - Foto Kirsten van Santen

Amsterdam, 07 Maart 2018 /EZPress/ - De vijfde editie van The Best Social Awards staat weer voor de deur en deze ondervindt dit jaar een flinke groei. De awardshow wordt opgedeeld in twee dagen. Zo krijgen de business categorieën op 6 juni en de audience categorieën op 7 juni elk meer focus.

The Best Social Awards zijn dé prijzen in Nederland voor het beste en meest creatieve werk op social media, de crème de la content. Dit is het social event waar creatieve, grappige en innovatieve content en makers een podium krijgen. Ook dit jaar belooft het een speciale gelegenheid te worden voor alle content creators, influencers, BN’ers, professionals en overige internethelden die de rode loper gaan bewandelen.

Nieuwe categorieën The Best Social Awards
Het social media landschap en haar trends veranderen continu. Daarom zijn er ook dit jaar aangepaste- en nieuwe categorieën: Beste Influencercampagne, Beste Chatbotcampagne, Beste Livestream, Beste Muser, Beste Bericht van de Politie, Beste Bericht van Sporter, Beste Fail. De YouTubecategorie is opgesplitst in Beste YouTuber en YouTubeserie. Zo maken de awards in 2018 onderscheid in de waardering voor het talent en de content.

Vanaf 7 tot en met 30 maart kunnen bedrijven, overheden en andere organisaties hun beste content en campagnes inzenden voor The Best Social Awards. Iedereen kan in diezelfde periode suggesties inzenden.

Al het goede komt in twee
Initiatiefnemer Diederik Broekhuizen over de twee events met eigen datum: “We willen op beide dagen meer ruimte bieden voor inhoud, zodat elke show zo relevant mogelijk is voor haar bezoekers.”

Winnaars
Vorig jaar was Heineken de grote winnaar bij de Business categorieën en ging Tim Hofman er met de meeste prijzen vandoor bij de Audience categorieën. Alle winnaars zijn hier te bekijken.

Partners
The Best Social Awards wordt dit jaar ondersteund door Boomerang Create, Coosto, Elevate Digital, Heineken, Huawei, Riff, Supermassive, Social Inc. en Watermelon.

//Einde bericht

Bron: The Best Social Awards

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: