Pressroom Trends in Tooling

Trends in Tooling vult programma met grote namen

Foto:
Trends in Tooling

`s-Hertogenbosch, 26 Februari 2018 /EZPress/ - Trends in Tooling (TinT), hét IT-Tooling congres dat tegelijk met de Service Manager Dag wordt georganiseerd op 22 maart 2018 in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch, heeft inmiddels veel interessante sprekers aan zich weten te binden. Hiermee biedt het congres een gevarieerd en inspirerend programma. Grote namen als Geeta Sekhon van de Verenigde Naties, Jeff Beehler van Microsoft en Cor Winkler Prins van 4Me Inc. passeren de revue.

Service Intelligence
Dit jaar staat TinT in het teken van Service Intelligence. De sprekers zullen onder andere ingaan op de relatie tussen mens en machine en hoe dit te integreren. Keynote Geeta Sekhon, Global Consultant bij de Verenigde Naties, zal de bezoeker inzicht geven in Human Trafficking door gebruik van ‘intelligence` en tevens uitgebreid ingaan op de rol van de huidige technologie om Human Trafficking te stoppen.

Grote namen
“Wij zijn vereerd dat zoveel grote namen zich willen binden aan het Trends in Tooling congres. Door de diversiteit aan sprekers kunnen wij de bezoekers een inspirerend programma aanbieden. Service Intelligence is breed inzetbaar en dit wordt door de verschillende keynote sprekers goed in kaart gebracht. Welke IT-Tooling is inzetbaar voor welke organisatie? Zo vertelt Robert Stroud van XebiaLabs over het waarmaken van de belofte van bedrijfssnelheid en -kwaliteit door middel van DevOps. Cor Winkler Prins van 4Me Inc. vertelt iets over de invloed van de digitale transformatie op Service Management. De sessies geven de bezoeker inzicht in het efficiënt gebruik van IT-Tooling,” aldus organisatoren Jos Beeloo van Xiphos en Stephen Ley van Joost IT.

//einde bericht

Bron: Trends in Tooling

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Links:
Trends in Tooling
Xiphos B.V.
Joost IT
Service Manager Dag

Volg Trends in ToolingDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: