Brigitte Kaandorp op wereldtournee in de openluchttheaters

Foto:
Brigitte Kaandorp - Foto Openluchttheaters.nl

`s-Hertogenbosch, 21 Februari 2018 /EZPress/ - Het is bijna lente en Kaandorp wil naar buiten. Dus gaat zij in mei en juni met Wereldtournee (met grote live band), een zwoel zinderende zomershow, naar de meest magische theaterpodia van ons land.

Na twee tussenjaren staat Brigitte Kaandorp met een live band van 8 topmuzikanten en 3 backing vocals, onder leiding van Bernd van den Bos, in de openluchttheaters van Valkenburg, Heeswijk-Dinther, Amstelveen, Soest en Bloemendaal.
Honderd procent nieuwe Nederlandse hits als ‘Er zijn weer blote benen buiten’, ‘Als ik jou zie krijg ik zin in de zomer’ en ‘Joh, wat heb je een rooie kop! (Heb je in de zon gezeten?)’ zullen voorbijkomen. Maar ook zingt Brigitte natuurlijk haar inmiddels alom geliefde liedrepertoire. Sinds jaar en dag bewijst de populaire entertainster zowel pratend als zingend iedere tent plat te kunnen spelen. Het dak gaat er af!

Waar Brigitte komt is het feest!
Het doel: een lach, een traan en ongegeneerd meezingen.

Voor meer informatie (kaartverkoop & locaties): WWW.OPENLUCHTTHEATERS.NL
Brigitte ook nog op in een paar concertzalen: www.brigittekaandorp.nl

//Einde bericht

Bron: Openluchttheaters.nl

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: