ANWB kiest MPG voor redesign Kampioen en crossmediale aanpak

Foto:
Foto: ANWB

Amsterdam, 13 Februari 2018 /EZPress/ - ANWB kiest MPG. als partner voor een vernieuwde bladformule en vormgeving van de Kampioen. De restyling is zichtbaar vanaf het februarinummer van de Kampioen dat vorige week bij 4,4 miljoen leden op de mat viel.

Walter van Maren, Manager Content: ‘ANWB heeft in 2017 haar printportfolio vernieuwd. Vanuit een nieuw gekozen positionering van Kampioen als imagobouwer voor de printuitgaven van ANWB zijn we op zoek gegaan naar een partner om ons te ondersteunen bij een nieuwe crossmediale aanpak en een nieuwe vormgeving. Dat is MPG. geworden.’
Henk Peters, manager crossmedia ANWB: ‘De Kampioen biedt 4,4 miljoen ANWB-leden inspiratie om iedere dag, in heel Europa, zorgeloos en geïnspireerd op weg te gaan. In een zeer productieve samenwerking heeft MPG. ons geholpen de vernieuwing van de Kampioen scherp te krijgen. Ik ben erg blij met het resultaat. De vernieuwde Kampioen past dan ook goed bij het merk en de visie van de ANWB om dichtbij de leden, midden in de samenleving te staan.’

Dolly van den Akker, business directeur MPG. Nederland: ‘Wij werken graag voor grote A-merken met een interessante communicatievraag. Opdrachten waarin gevestigde submerken, zoals de Kampioen, meerwaarde moeten creëren voor het moedermerk, zijn dan ook vraagstukken waar wij graag mee aan de slag gaan. Kampioen is een sterk en authentiek oer-Nederlands merk dat wij nu, samen met het ANWB-team, eigentijds crossmediaal door gaan vertalen.’

Met 4,8 miljoen lezers is de Kampioen van ANWB het grootste familieblad van Nederland, met een breed publiek.
De Kampioen bestaat al meer dan 130 jaar en biedt 10 keer per jaar inspirerende artikelen over recreatie, toerisme, verkeer, vervoer en milieu voor iedereen die een dagje uit wil, op vakantie wil of gewoon even uit wil waaien.

Over MPG.
MPG. is al 45 jaar specialist in communicatiestrategieën en contentmarketing. De ca. 90 medewerkers van MPG. ondersteunen merken in het complete communicatietraject: van de strategie tot concept, creatie, uitvoering en het meetmoment van het eindresultaat. Wij ontwikkelen contentstrategieën en de contentoplossingen voor merken. MPG. wil audiences inspireren en informeren met verhalen die er voor hen toe doen. Op elk moment dat zij zelf bepalen.
MPG. is specialist binnen vier focusbranches: retail, food, finance en non-profit.
MPG. produceert en onderhoudt tientallen magazines, websites, apps, events en video’s. In de eigen foto- en filmstudio, de Today Studio’s, ontwikkelt MPG. jaarlijks meer dan 1.000 foto- en videoproducties.
MPG. werkt onder andere voor A-merken zoals Ahold, ABN AMRO, KPN, UWV, NS, Espria, Rabobank en de Nederlandse Politiebond. Het hoofdkantoor staat in Amstelveen. Internationaal opereert MPG. onder de naam MPG. Concepts met een kantoor in New York.

//Einde bericht

Bron: MPG

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: