Flevopenningen Ondernemersgala in de Ravelijn Zeewolde

Foto:
Het Flevopenningen Ondernemersgala 2018 wordt gehouden in de Ravelijn in het centrum van Zeewolde. Eigen Foto.

Zeewolde, 02 Februari 2018 /EZPress/ - De Flevopenningen 2018 worden op 13 april uitgereikt in de Ravelijn in het centrum van Zeewolde. De Stichting Flevopenningen heeft haar keuze op deze locatie laten vallen na nauw overleg met de gemeente Zeewolde. Van de alternatieven bleek de locatie in het centrum van Zeewolde het best te voldoen aan eisen die de Stichting Flevopenningen stelt aan representatie en parkeervoorzieningen voor ca 450 gasten.

Tom Lansink, voorzitter van de Flevopenningen zegt: “De Ravelijn en dan in het bijzonder de locatie waar voorheen de Flevomeer Bibliotheek en de gemeente Zeewolde waren gehuisvest, is een uitstekende plek voor ons jaarlijkse ondernemersgala. We rekenen ook dit op zo’n 450 gasten die naar Zeewolde komen om de uitreiking van de Flevopenningen bij te wonen. We hebben er alle vertrouwen in dat dit prestigieuze evenement wederom een groot succes zal worden.”

Tijdens de 14e editie van het Flevopenningen Ondernemersgala worden de prijzen toegekend voor excellent ondernemerschap (Flevopenning Toponderneming), succesvol Comakership (Flevopenning Windesheim Beste Comakership) en voor uitzonderlijke prestaties in het kader van de uitvoering van Participatiewet/Banenafspraak (Participatie Flevopenning). Voor de Flevopenning Toponderneming wijzen de bedrijfskringen ieder hun kandidaten aan. De kandidaten voor de Flevopenning Windesheim Beste Comakership worden door Windesheim Flevoland genomineerd en de kandidaten voor de Participatiepenning worden door de zes Flevolandse gemeenten aangewezen.

De genomineerden voor de Flevopenning Toponderneming zijn: Elshof Organic Fruit (Dronten); Tanis Food Tec B.V. (Lelystad); TPC - the potato company (Emmeloord); Bevri Banden N.V. (Zeewolde); Traffic Builders BV (Almere); De Vries Recycling (Urk).

De genomineerden voor de Flevopenning Windesheim Comakership zijn: Curtis Penning, die met Avant Arte een succesvol online verdienmodel bedacht voor het verkopen van limited edition prints; het studententeam van KUMA Projects dat een innovatieve snowboarddrager ontwikkelde en het studententeam dat voor de gemeente Almere onderzocht hoe ze duurzame invulling kunnen geven aan braakliggende bedrijfs- gronden. Naast de prestigieuze Windesheim Flevopenning voor Beste Comakership 2018 ontvangt de winnaar een cheque van 1000 euro, die door de Gemeente Almere beschikbaar wordt gesteld.

De zes genomineerden voor de Participatiepenning worden binnenkort bekend gemaakt.

Sinds 2004 is het jaarlijks terugkerende ondernemersgala - dat ieder jaar in een andere Flevolandse gemeente wordt gehouden - uitgegroeid tot een invloedrijk platform waarop het Flevolandse bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen worden gestimuleerd tot lucratieve onderlinge samenwerking en versterking. De partners van het Flevopenningen Ondernemersgala 2018 zijn: Provincie Flevoland, Windesheim Flevoland, Flevoland Werkt!, Gemeente Zeewolde en VNO-NCW Midden.

//Einde bericht

Bron: Stichting Flevopenningen

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: