Na Trump`s tax cuts: FedEx geeft miljarden uit aan salarisverhogingen, pensioenen en investeringen

Memphis (Business Wire), 27 Januari 2018 /EZPress/ - FedEx Corporation kondigt vandaag drie grote programma’s aan na de invoering van de Amerikaanse Tax Cuts and Jobs Act:

1) Meer dan $ 200 miljoen aan extra compensatie, waarvan zo’n tweederde naar teamleden gaat die werken op uurbasis door de 2018 jaarlijkse loonsverhogingen met zes maanden te vervroegen, van de oorspronkelijke datum in oktober naar 1 april. Het resterende bedrag financiert de verhogingen van op prestatie-gebaseerde beloningsprogramma’s voor personeel in loondienst.

2) Een vrijwillige bijdrage van $ 1,5 miljard aan het pensioenplan van FedEx om ervoor te zorgen dat het een van de best gefinancierde pensioenprogramma’s in het land blijft.

3) Investering van $ 1,5 miljard om de FedEx Express Indianapolis hub in de komende zeven jaar aanzienlijk uit te breiden. De Memphis SuperHub wordt ook gemoderniseerd en uitgebreid middels een omvangrijk programma waarvan de details komende lente bekend worden gemaakt.

FedEx is van mening dat de Amerikaanse Tax Cuts and Jobs Act naar alle waarschijnlijkheid het BBP en de investeringen in de VS zal verhogen.

Het bedrijf heeft als gevolg van deze acties geen veranderingen aangebracht aan haar inkomsten- of investeringsrichtlijnen voor het boekjaar 2018 zoals uitgegeven op 19 december 2017.

//Einde bericht

Bron: FedEx
Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: