Pressroom Trends in Tooling

Nieuw en uniek IT-Tooling congres: Trends in Tooling

Foto:
Trends in Tooling 2018

Leidschendam, 22 Januari 2018 /EZPress/ - Joost IT en Xiphos hebben de handen in één geslagen om een nieuw en uniek congres te organiseren: Trends in Tooling (TinT). Hét IT-Tooling congres dat tegelijk met de Service Manager Dag wordt georganiseerd op 22 maart 2018 in 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch.

Service Intelligence
Het eerste jaar staat TinT in het teken van Service Intelligence. Klanten vragen meer en meer om integratie van nieuwe technologieën. Service Intelligence is de manier om hier invulling aan te geven. De sprekers gaan onder andere in op de relatie én integratie tussen mens en machine. Ook alle facetten van een DevOps organisatie komen aan bod.

IT-Tooling
“Wij willen een uniek congres organiseren dat inspireert met inhoudelijke cases over implementatie en gebruik van diverse IT-Tooling. De cases worden ondersteund door sessies die inzicht geven in het efficiënt gebruik hiervan”, aldus organisatoren Jos Beeloo van Xiphos en Stephen Ley van Joost IT. De vraag van iedere IT-manager waar TinT antwoord op geeft is: “Welke IT-Tooling helpt mijn organisatie veranderen en hoe zet ik deze in”. Natuurlijk is er gelegenheid om met diverse leveranciers van gedachten te wisselen.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.trendsintooling.nl/programma/aanmelden. Indien je voor 31 januari 2018 een ticket koopt, maak je gebruik van de zogenaamde ‘early bird’ deal. De aanschaf van een toegangskaart voor TinT geeft ook toegang tot Service Manager Dag 2018. Op de website www.trendsintooling.nl vind je meer informatie.


//Einde bericht

Bron: Trends in Tooling

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
TinT
Xiphos B.V.
Joost IT
Service Manager Dag

Volg Trends in ToolingDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: