Cacharel haalt zanger Izzy Bizu binnen

Foto:
Izzy Bizu (Foto: PRNewsfoto/Cacharel Parfums)

Parijs (PR Newswire), 22 Januari 2018 /EZPress/ - Cacharel mag vol trots melden dat Izzy Bizu ambassadrice wordt voor onze nieuwe, gedurfde geur, Yes I Am. Izzy Bizu is met haar 23 jaar een rijzende ster, een artieste vol gevoel, met een vrolijke stem en een funky popgeluid. Ze won al een hele reeks muziekprijzen en ging samen met Coldplay op tournee. Ze schrijft zelf haar eigen materiaal. Haar debuutalbum "A moment of Madness," met daarop de hit waarmee ze doorbrak, "White Tiger", ligt nu in de rekken en ondertussen werkt ze aan haar tweede album.

De geuren van Cacharel staan sinds 1978 symbool voor jeugd en vrijheid en hebben, net als zijn mode, steeds een gevoel van vrijheid uitgestraald. Een gevoel dat op een prachtige manier tot uiting komt bij Izzy Bizu en haar muziek.

"Ik ben vereerd en vind het heerlijk dat ik het gezicht mag zijn van zo`n inspirerende geur. Voor mij is Cacharal meer dan een merk, het is een echte bron van inspiratie en expressie voor elke generatie." - Izzy Bizu

In navolging van het succes van Anaïs Anaïs, een eerste parfum voor meisjes, en de bestseller Amor Amor, een eerste liefdesverklaring, wil Cacharel een ode brengen aan de volgende mijlpaal van het leven, en biedt jonge vrouwen de eerste geur van onafhankelijkheid: "Yes I Am."

//Einde bericht

Bron: Cacharel

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: