Talpa Network vernieuwt Smart Data Platform

Londen (Business Wire) , 17 Januari 2018 /EZPress/ - Tealium, het toonaangevende bedrijf op het gebied van oplossingen voor real-time klantgegevens en tag management voor ondernemingen, heeft vandaag bekendgemaakt een samenwerkingsverband te hebben gesloten met Talpa Network – het toonaangevende mediabedrijf in Nederland – voor het optimaliseren van het potentieel van publieksgegevens door middel van Tealium’s AudienceStream-technologie.

Tealium AudienceStream is het toonaangevende Customer Data Platform (CDP), met robuuste functionaliteit voor audience management en data enrichment, dat geharmoniseerde klantprofielen produceert en de gebruiker in staat stelt onmiddellijk relevante actie te ondernemen.

Het gebruik van Tealium’s AudienceStream door Talpa Network vormt een sleutelonderdeel van de standaardisatie van het back-end technologieplatform en de datalaag van het bedrijf, zodat het bedrijf binnen korte tijd de vleugels kan uitslaan naar nieuwe markten. Talpa Network zal daarnaast kunnen beschikken over de mogelijkheid om massamedia om te zetten in een-op-een communicatie met kijkers en luisteraars over de hele wereld door de effectiviteit van contentpersonalisatie, direct marketingcampagnes en gerichte advertenties te verbeteren.

De samenwerking volgt op de lancering van de lancering van het Smart Data Platform van Talpa Network, dat het mogelijk maakt doelgericht potentiële klanten te bereiken. Talpa Network maakt tevens gebruik van Tealium’s iQ tag management, dat organisaties in staat stelt hun eigen klantgegevens en martech-leveranciers te beheren op web-, mobiele, IoT- en verbonden apparaten, via een geharmoniseerde datalaag.

Het bedrijf heeft een duidelijke strategie en infrastructuur gedefinieerd waarin Tealium’s iQ tag management zal blijven worden gebruikt, en nu dus ook AudienceStream.

Hylke Sprangers, CTO bij Talpa Network, merkt op: “De hoofddoelstelling van ons Smart Data Platform is onze gebruiker aan te spreken door middel van verregaande personalisatie van content, en de direct marketingcampagnes en gerichte advertenties te verbeteren voor onze commerciële partners. Werken met Tealium geeft ons de mogelijkheid een uitzicht van 360 graden op onze klanten te verkrijgen binnen al onze merken en kanalen. Als trouwe klant van Tealium zijn we uiterst bij met het samenwerkingsverband en verheugen we ons op de toekomst.”

Danny Pentier, Sales Director Benelux bij Tealium zegt: “Bij Tealium begrijpen we het belang van het verband tussen gegevens van verschillende merken en kanalen voor de verbetering van de beleving van klanten en het bevorderen van de inkomsten. We streven ernaar de toonaangevende marktoplossing te bieden en we zijn er trots op voort te bouwen op dit succes met de ingebruikname van onze AudienceStream-software door Talpa Network. Nederland is een uiterst belangrijke markt voor ons en het vervult ons met trots samen te werken met een succesvol internationaal mediabedrijf als Talpa Network.”

//Einde bericht

Bron: Tealium

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: