Olie-industrie verzorgingsmarkt naar 200 miljard dollar

New York (Business Wire), 11 Januari 2018 /EZPress/ - Een actueel rapport van het Amerikaanse ministerie van Handel toont aan dat de sector voor de toerusting van de olie-industrie - een belangrijke indicator voor de olie-industrie - binnen drie jaar een heropleving doormaakt en op hetzelfde niveau staat als voor de sterke daling van de olieprijzen. De markt bereikt naar verwachting ook een nieuwe piek. Ondernemingen in toerusting en dienstverlening voor de olie-industrie zullen nieuwe kansen omarmen, aangezien deze markt in 2018 een waarde van 194 miljard dollar heeft en in 2019 de grens van 200 miljard overschrijdt.

Op basis van de cijfers hierboven, bedraagt de Chinese import van apparatuur voor de olie-industrie 15,9 miljard dollar.

Cippe2018, `s werelds grootste expo voor de olie-industrie, opent van 27 tot 29 maart 2018 de deuren in het New China International Exhibition Centre in Beijing. Naar verwachting trekt het evenement rond de 1800 ondernemingen uit 65 landen en regio`s over de hele wereld, die hun producten tentoonstellen in zeven categorieën: toerusting voor de olie-industrie en petrochemie, schaliegastoerusting, toerusting voor offshore olie en gas, toerusting voor techniek op zee, toerusting voor aardgas, pijpleiding- en opslagbenodigdheden en explosiebestendige instrumenten en apparaten.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: