Calvin Klein, Inc. kondigt de nieuwste wereldwijde advertentiecampagne voor Calvin Klein Jeans aan

Foto:
Calvin Klein Jeans New #MYCALVINS Global Ad Campaign Features Model Siblings Kaia Gerber and Presley Gerber

New York, 08 Januari 2018 /EZPress/ - --BusinessWire -- Calvin Klein, Inc., een volledige dochteronderneming van PVH Corp. [NYSE: PVH], heeft vandaag zijn nieuwe wereldwijde multimedia advertentiecampagne voor CALVIN KLEIN JEANS aangekondigd. De campagne vormt de nieuwste episode in de evolutie van de wereldberoemde hashtag #MYCALVINS van het merk CALVIN KLEIN: Our Family. #MYCALVINS.

Deze nieuwe episode van de campagne, van beelden voorzien door fotograaf Willy Vanderperre, is opgezet rond zus en broer Kaia Gerber en Presley Gerber. De modellen zijn uitgedost in de core-stijlen van CALVIN KLEIN JEANS die op dit moment online en in de winkel verkrijgbaar zijn.

Bij het verder ontwikkelde #MYCALVINS-concept staat het gezin centraal als toonbeeld van eenheid tussen sterke individuen, verder benadrukt door de symboliek van de traditionele Amerikaanse lappendeken. Deze campagne vat deze banden samen en brengt de verschillende manieren tot leven waarop we familieleden – door geboorte of door het lot samengebracht – tot eendracht kunnen inspireren, en zet de dingen die onze eenheid versterken in de schijnwerpers.

Deze lancering vormt de nieuwste episode in de evolutie van de nieuwe campagne Our Family. #MYCALVINS als voortzetting van een reeks campagnes die in november 2017 in gang werd gezet met Solange, Kelela, Dev Hynes, Caroline Polachek en Adam Bainbridge van Kindness, alsmede A$AP Rocky, A$AP Ferg, A$AP Nast, A$AP Twelvyy, A$AP Ant, A$AP Lou en A$AP J. Scott van A$AP Mob. De campagne loopt tot het einde van het seizoen Voorjaar 2018, en het talent dat centraal staat in de campagne vertegenwoordigt de overbrugging van meerdere generaties – stilistisch, muzikaal en cultureel. Hun verhaal wordt tot leven gebracht als “Our Family”, met het gezin en de gemeenschap in het epicenter van het gesprek.

//Einde bericht

Bron: Business Wire

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.euDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: