Ronald Touwslager vertrekt bij Obvion, Carlo van Kemenade volgt hem op

Foto:
Carlo van Kemenade. Eigen foto Obvion

Heerlen, 15 December 2017 /EZPress/ - Per 1 januari 2018 is Carlo van Kemenade (53) benoemd tot Directievoorzitter van Obvion Hypotheken (onder voorbehoud goedkeuring toezichthouder en Advies Ondernemingsraad). Hij volgt Ronald Touwslager (54) op. Van Kemenade is sinds 1990 werkzaam bij De Lage Landen International B.V. (DLL), waar hij per maart 2013 werd benoemd tot Chief Operating Officer en lid van de Executive Board.

Berry Marttin, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Obvion en Lid van de Groepsdirectie van Rabobank: “Met de benoeming van Carlo van Kemenade haalt Obvion een ervaren bestuurder in huis. Carlo heeft een grote klantfocus en is sterk in change management. Daarom ben ik zeer verheugd dat hij aan boord komt om Obvion te leiden.”

Carlo van Kemenade: “Obvion is een begrip in Nederland. Het is een mooi, boeiend en inspirerend bedrijf dat trots mag zijn op waar het nu staat. Maar bovenal heeft het trotse en enthousiaste mensen die de klant centraal stellen. Daarmee zie ik enorm veel potentie om nieuwe en mooie stappen vooruit te zetten en dat vooral samen te doen. De mensen bij Obvion maken met elkaar het verschil, en daar ga ik vol passie en energie hard mee aan de slag. Samen de richting bepalen en de klant blijven verrassen. Daar gaan we voor.”

De huidige directievoorzitter, Ronald Touwslager, stapte in 2011 over van Rabobank naar Obvion. Ronald Touwslager: “Obvion heeft een geslaagde transitie naar een extreem klantgericht en wendbaar bedrijf doorgemaakt. Nu breekt een volgende fase aan en daarom heb ik, in goed overleg, besloten dat dit een goed moment is voor een nieuwe leiding. Ik laat een klantgericht en innovatief Obvion achter met hoge NPS-scores en goede resultaten. Een mooi vertrekpunt voor Carlo. Zelf wil ik me nu graag richten op een nieuwe uitdaging.”

“Ik kijk terug op een prachtige periode waarin ik met veel verschillende mensen mooie dingen heb kunnen bereiken. Er zijn de afgelopen jaren mooie innovaties voor onze klanten gerealiseerd die zonder de steun van al onze medewerkers nooit gerealiseerd hadden kunnen worden. Met veel plezier heb ik Obvion mogen leiden en mogen werken aan het leveren van toegevoegde waarde voor onze klanten.”

Berry Marttin: ”Ronald heeft een mooie transitie weten te realiseren, die door klanten gewaardeerd wordt. Hiervoor zijn wij hem veel dank verschuldigd.”

//Einde bericht

Bron: Obvion

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: